Simpsonit-tähti ja Frendit-kollega kiittää Matthew Perrya raittiudestaan: "Kävimme AA-kokouksissa yhdessä"

Simpsonit-sarjasta tuttu näyttelijä Hank Azarian mukaan edesmennyt Matthew Perry on syy siihen, että hän on nykyisin raitis. 

Simpsonit- ja Frendit-sarjoista tuttu näyttelijä Hank Azaria jakoi koskettavan videon Instagramissa, jossa muistelee edesmennyttä ystäväänsä Matthew Perrya. Perry kuoli 28. lokakuuta

Perry tunnettiin Frendeissä Chandler Binginä ja Azaria puolestaan Phoeben (Lisa Kudrow) poikaystävä Davidina. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Matthew oli ensimmäinen ystäväni, jonka sain Los Angelesissa, kun muutin sinne. Minä olin 21, hän 16. Matthew'sta ja minusta tuli todella hyviä ystäviä ja olimme todellakin enemmän kuin veljiä pitkään. Joimme paljon yhdessä, nauroimme paljon yhdessä, olimme toisiamme varten uramme alkuaikoina, Azaria kertoi videolla. 

– Rakastin häntä todella. Monet meistä, jotka olivat häntä lähellä, tunsivat menettäneensä hänet huumeiden ja alkoholin takia kauan sitten, koska, kuten hän dokumentoi omaelämäkerrassaan, kärsimystä oli niin paljon, Azaria jatkoi videolla. 

Azaria kertoi, että hänen piti tarttua Perryn Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu -elämäkertaan noin 11 kertaa aina uudelleen ja uudelleen, koska se oli hänelle niin tuskallista luettavaa. 

Azaria pohti videolla omaa alkoholiongelmaansa, jonka Perry on auttanut häntä voittamaan. 

– Olen ollut raitis 17 vuotta ja haluan sanoa, että sinä iltana, kun menin AA-kerhoon, niin Matthew toi minut sinne. Olin ensimmäisen vuoden kokonaan raittiina. Kävimme kokouksissa yhdessä. Hän oli niin välittävä, antelias ja viisas. Ja hän todella auttoi minua tulemaan raittiiksi. Ja todella toivon, että hän olisi löytänyt sen myös itsestään, Azaria kertoi videolla. 

Azaria kertoi myös Perryn huumoritajusta. 

– Useimpina öinä, jotka vietit Matthew’n kanssa, itkit lopussa nauraen. Hän oli näyttelijänä niin loistava. Toivon vain, että olisimme nähneet, mitä hänen loppu-uransa olisi voinut olla, Azaria sanoi. 

Perry löydettiin kotinsa porealtaasta Los Angelesissa 28. lokakuuta. 

Lähde: LAD Bible

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat