Katso silminnäkijän dramaattinen video Espoon kemikaalivarastohyökkääjien kiinniotosta: "Poliisin erikoisjoukot komensivat autossa olleita: Maahan makaamaan!" – mikä on tämä mystinen valkoinen muovipussi?

Lahtelainen Pekka todisti poliisin dramaattista kiinniottoa Helsingin satamassa – näin hän kuvailee erikoisjoukkojen hurjaa operaatiota 3:37
Silminnäkijä todisti Espoon epäiltyjen kemikaalivarastohyökkääjien dramaattista kiinniottoa

Lahtelainen Pekka Viljamaa todisti poliisin suorittaman dramaattisen kiinnioton tänään Helsingin Olympiaterminaalilla.

Poliisi on kertonut, että kiinniotot liittyvät Espoossa aiemmin tänään tapahtuneeseen kemikaalivarastoon tehtyyn hyökkäykseen.

Viljamaa oli odottamassa autonsa kanssa laivaan pääsyä, kun yksi auto ohjattiin syrjään. Tämän jälkeen silminnäkijän arvion mukaan 20 raskaasti varustautunutta poliisia suoritti pidätyksen.

– Poliisin erikoisjoukot, jotka olivat raskaasti suojautuneena ja aseistautuneena, komensivat sekä kuljettajan että apukuljettajan ulos autosta vuorotellen: "Yksi kerrallaan, ulos maahan makaamaan!", silminnäkijä kertoo MTV Uutisille.

Poliisit tutkivat muita autoja

Tämän jälkeen miehet pidätettiin. Auto oli muuten tyhjä, lukuun ottamatta takakontissa ollutta mystistä valkoista muovipussia, Viljamaa kertoo.

– Takakontissa ei ollut kuin yksi valkoinen muovikassi, ei mitään muuta. Poliisit lähtivät sen jälkeen tutkimaan muita autoja ja muiden autojen takakontteja. Se kertoo siitä, että se mitä poliisit hakivat, ei löytynyt siitä autosta, Viljamaa arvelee.

Silminnäkijä kertoo, että autossa oli sama rekisteritunnus, jota poliisi kertoi aiemmin etsivänsä tapaukseen liittyen.

Lahtelainen Pekka todisti poliisin dramaattista kiinniottoa Helsingin satamassa – näin hän kuvailee erikoisjoukkojen hurjaa operaatiota 3:37

Lue myös:

    Uusimmat