Poliisioperaatio Espoossa – MTV paikalla kemikaalivarastolla: Yksi loukkaantunut, poliisi uskoo tekijöiden poistuneen paikalta

1:51
MTV Uutiset Live: Poliisilla oli kemikaalivarastossa operaatio Espoossa

Poliisi on tarkistanut Espoossa Karapellontie 6:n tilat ja todennut, ettei alueella ole ulkopuolisia henkilöitä. Poliisin mukaan alue on turvallinen asukkaiden päivittäiseen liikkumiseen.

Poliisin tietojen mukaan tunkeutumisen yhteydessä loukkaantui lievästi yksi henkilö. Paikalla ollut Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos toimitti lievästi loukkaantuneen jatkohoitoon.

Merivartiosto on kertonut Twitterissä tehostaneensa näkyvää valvontaansa pääkaupunkiseudun rajanylityspaikoilla.

Aiemmin poliisi kertoi operaatiosta kemikaalivarastolla. Poliisin tiedotti aiemmin myös, että alueelle oli poliisin tietojen mukaan tunkeutunut naamioituneita tummiin pukeutuneita henkilöitä.


Poliisi kertoi aiemmin, että epäillyt tekijät ovat poistuneet paikalta. Kiinteistön alueella liikkumista rajoitetaan tutkinnallisista syistä. Alue on nyt turvallinen asukkaiden päivittäiseen liikkumiseen.

Paikalla olevan MTV Uutisten toimittajan mukaan paikalla on paljon poliisi yksiköitä, joista osa on raskaissa varusteissa. Alue on eristetty todella isolta alueelta, toimittaja Heidi Asplund kommentoi.

Tiloissa toimii Algol Chemicals niminen yritys, joka tarjoaa verkkosivujensa mukaan laajan valikoiman teollisuus- ja erikoiskemikaaleja sekä polymeereja teollisen tuotannon prosesseihin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja