Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen kemikaaliyrityksen johtaja MTV Uutisille: "Varastosta hälytettiin, emme tiedä hyökkäyksen motiiveista tai tekijöistä yhtään mitään"

1:51
MTV Uutiset Live: Poliisilla oli kemikaalivarastossa operaatio Espoossa

Espoossa toimivan kemikaaliyritys Algol Oy:n toimitusjohtaja Alexander Bargum luonnehtii maanantaina tapahtunutta tilannetta väkivaltaiseksi hyökkäykseksi.

Hänen mukaansa hälytyksen alueelle tunkeutuneista ulkopuolisista tekivät yrityksen varaston työntekijät. Hyökkääjät olivat liikkuneet varastoa lähellä olevalla alueella.

– Emme tiedä juurikaan muuta kuin mitä poliisi on tiedottanut. Emme tiedä hyökkäyksen motiiveista tai tekijöistä yhtään mitään.

– Niiden havaintojen ja tietojen perusteella, mitä meillä alueelta on, uskomme ettei hyökkäys sinänsä varsinaisesti kohdistunut meidän tuotteisiimme tai toimintaamme. Muu on spekulointia.

Alexander Bargumin mukaan teollisuuskemikaalit eivät ole kovin vaarallisia eikä paikalla ole aineita, joita kannattaisi tämän kaltaisella hyökkäyksellä lähteä varastamaan.

Toimitusjohtaja korostaa, että ajatus kemikaalien ryöstöstä olisi spekulointia ja haarapolku. Tilanne selkenee toimitusjohtajan mukaan poliisin tutkinnan aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja