Mainos

Sillä siisti palaa ruutuun!

Sillä siisti -ohjelma jatkuu uusin jaksoin syksyllä 2006. Jo kevään aikana moppi heiluu ja pölypallot saavat kyytiä, sillä syksyn jaksot kuvataan tuolloin.

Sillä Siisti on hauska ja positiivinen ohjelman kahdesta siivouksen superkaksikosta, joka etsii Suomen kiinnostavimmat siivousta kaipaavat kodit/kohteet ja puhdistaa ne aivan uuteen uskoon.

Siivooja Tanjan ja Erjan käsittelyssä mitään ei takuulla jää huomaamatta. He osoittavat, että siivous voi olla hauskaa ja helppoa kunhan sen tekee oikein ja riittävän usein. Työssään Tanja ja Erja käyttävät siivouseksperttejä, joiden avulla he tekevät yksinkertaisen ja helposti toteutettavan siivoussuunnitelman asiakkaansa kanssa - unohtamatta hyviä ja helppoja siivousvinkkejä! Muutaman viikon päästä tehtävä tarkistuskäynti kohteeseen paljastaa jälleen, onko kohde pysynyt siistinä vai onko sotku kenties palannut.

Sillä Siisti (alkuperäinen formaattinimi: How Clean Is Your House?) on ollut huippusuosittu jo monessa maassa, mm. Iso-Britanniassa, USA:ssa, Hollannissa, Ranskassa, Tanskassa ja Saksassa. Suomessa tuotannosta vastaa Fremantle Entertainment Oy.

Haku käynnissä

Sillä siisti -ohjelmaan haetaan nyt siivouskohteita, katso lisätiedotohjelman sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.