Shirly Karvinen avoimena seurustelusta saman sukupuolen edustajan kanssa: "Helposti ihmiset olettaa sun automaattisesti olevan hetero"

Shirly Karvinen paljastaa – on juhlinut Flo Ridan kanssa 0:30
Shirly Karvinen paljastaa – on juhlinut Flo Ridan kanssa

Shirly Karvinen jakoi ajatuksiaan saman sukupuolen edustajan kanssa seurustelusta.

Juontaja Shirly Karvinen vastasi taannoin someseuraajiensa hänelle lähettämiin kysymyksiin ja viesteihin Instagramin Tarinat-osiossa. Juontajan seuraajat olivat kiinnostuneita kuulemaan tämän ajatuksia muun muassa julkisuudesta, tosirakkaudesta ja lähestyvistä kolmekymppisistä.

Yksi seuraaja kertoi Karviselle lähettämässään viestissä, että hänen on vaikeaa kertoa ihmisille seurustelevansa saman sukupuolen edustajan kanssa ja kysyi, miten juontaja itse hoitaisi tilanteen.

Karvinen vastasi ymmärtävänsä seuraajansa tilanteen hyvin.

– Me eletään niin heteronormatiivisessa yhteiskunnassa, että helposti ihmiset olettaa sun automaattisesti olevan hetero ja se voi olla henkisen kynnyksen takana korjata se oletus, jos siinä on korjattavaa, hän kirjoittaa.

Karvinen jatkaa todeten, että edellä mainitussa tilanteessa voi joutua helposti kummastelun kohteeksi. Hän kuvaa tämän olevan raskasta.

– Onneksi on myös ihmisiä, jotka suhtautuu siihen kuin mihin tahansa muuhunkin "normaaliin" asiaan. Ja se voi taas olla erityisen ihana kokemus sulle, juontaja jatkaa.

Karvinen kehottaa käyttämään keskusteluissa aluksi esimerkiksi sanaa "kumppani".

– Ja sitten kun olet siihen itse valmis, niin kerrot ihmisille, että kenen kanssa seurustelet. Minusta se on tärkeää, että sä itse alat puhumaan sitten kun sinusta tuntuu oikealta ja olet siihen valmis, hän kirjoittaa sydämen kera.

Karvinen ja tämän kumppani, muusikko Sanni postasivat hiljattain ensimmäisen yhteiskuvansa sosiaaliseen mediaan. Jo pidemmän aikaa yhdessä viihtynyt pari on aikaisemmin pitänyt suhteensa poissa julkisuudesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat