Sergey Hilmanin äidille lähetettiin pojalle osoitettu kammottava kirje – tv-kasvo teki asiasta rikosilmoituksen

Tv-kasvo Sergey Hilman avoimena kauneusleikkauksistaan – pienensi otsaansa 19-vuotiaana 7:16
Sergey Hilman kertoo avoimesti kauneusleikkauksistaan.

Mediapersoona Sergey Hilman sai äskettäin kirjeen, jossa häntä haukuttiin törkeästi ja puhuttiin alentavasti hänen juuristaan Venäjällä. 

Mediapersoona Sergey Hilman kertoi 4. huhtikuuta Instagramissa kauhistuttavasta kirjeestä, joka oli lähetetty hänen äitinsä osoitteeseen, mutta osoitettu kuitenkin hänelle. 

– Viime torstaina äitini soitti minulle shokissa ja kysyi, saanko usein tällaisia. Perään tuli kuvia, joista näkyy minulle osoitettu kirje. Se oli jätetty äidin postilaatikkoon, Hilman kirjoitti julkaisussaan. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisussa on kuvat kirjeestä, jossa Hilmania ja hänen juuriaan haukutaan törkeästi. 

– Tämä sai minut tosi surulliseksi ja vihaiseksi. Tuntuu, mitä tahansa teen, miten hyvä tyyppi olen, niin minä en riitä. Ja se on tosi paha tunne, kun sille ei oikein mahda mitään. Miten joku voi haluta, että kuolen sen perusteella, että näki minut televisiossa? Ja kuvaan itseäni, kun minut tapetaan? Millainen ihminen pystyy edes kirjoittamaan tuollaista? Vielä surullisemmaksi minut tekee se, että tämä oli jätetty äitini postilaatikkoon. Hän on yksityishenkilö, joka ei ole ansainnut tällaista millään tavalla, Hilman kirjoitti. 

Hilman kertoi saaneensa lyhyen tv-uransa aikana aiemminkin melko paljon ikäviä viestejä, jotka ovat sisältäneet muun muassa tappouhkauksia. 

Hän on kertonut niistä myös terapeutilleen, joka on aiemmin todennut, että tämäntyyppiset asiat kuuluvat media-alalle. Hilman piti kommenttia outona. 

–  Eihän kenenkään kuuluisi työnsä takia kestää tuollaista. Yritän ymmärtää näitä ihmisiä, mutta viime torstain tapaus sai minut tosi surulliseksi. Tiedän, että kanavani perustuu viihteeseen, mutta nyt ei valitettavasti naurata, Hilman kirjoitti. 

Hilman kertoi kuitenkin pääsevänsä kirjeestä yli ja tehneensä asiasta rikosilmoituksen. Hän kiitti tahoja, jotka ovat uskaltaneet tehdä hänen kanssaan töitä. 

– Meillä on vielä paljon tehtävä rasismin ja homofobian voittamiseksi, ja nämä kolahdukset tuntuvat välillä tosi pahalta, mutta teemme yhdessä tärkeää työtä, Hilman päätti kirjoituksensa. 

Hilman on tuttu muun muassa Marko Björs - Rakkauden seikkailu - ja Selviytyjät Suomi  -ohjelmista.

Lue myös:

    Uusimmat