Seksuaaliterapeutti lähetyksessä: Tämä naisten käyttämä kikka parantaisi myös miesten suorituskykyä

Seksuaaliterapeutti Sari Mäki kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, mistä naisille tutusta treenistä olisi hyötyä myös miehille.

Lantionpohjan lihasten toiminta on erittäin oleellista, jotta yhdyntä olisi nautinnollista. Seksuaaliterapeutti Sari Mäen mukaan nainen voi harjoittaa lantion alueen lihaksia ilman välineitäkin, mutta niillä lisätään jumppaamiseen tehoa.

Jos kotona ei ole välineitä, lantionpohjan lihaksia voi vahvistaa supistamalla niitä. Nainen voi miettiä, että emättimen suulla olisi mansikka tai pallo, supistaa hitaasti ja kuvitella, että se esine nousee ylös. Siten saa tuntuman, miten lihakset toimivat.

– Omia lihaksia kannattaa ihan kokeilla esimerkiksi suihkussa alapesun yhteydessä. Voi laittaa sormen emättimeen ja kokeilla lihasten supistamista. Huomaat kyllä, että tuntuuko puristusvoimaa sormien ympärillä. Sitä voi kokeilla myös seksin aikana, Mäki neuvoi.

Yleensä suositellaan, että nainen alkaisi jumpata lantion alueen lihaksia jo ennen synnytystä, koska sillä on nautintoa lisäävä vaikutus. Jumppa lisää naisella yleensä orgasmin kestoa ja helpottaa orgasmin saantia. Kyse ei ole pelkästään siitä, että poistetaan ongelmaa.

Mäki huomautti, että myös miehelle olisi hyötyä lantion alueen lihasten jumpasta. Mies ei voi tietenkään naisen tavoin laittaa sisällensä mitään ja jumpata, mutta hän voi tehdä peräaukon seudulla supistusliikettä.

– Tällä on todettu olevan hyvä vaikutus miehen erektioon. Se antaa tyvituen erektiolle, ja toisaalta siitä saattaa olla jopa nopeaan siemensyöksyyn hyötyä, Mäki vahvisti.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, millaisia apuvälineitä erotiikkakaupasta löytyy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja