Tosielämän kamalat kokemukset: Näin seksiä ei ainakaan tipu

Studio55.fin seksikyselyssä vastaajat kertoivat, kuinka he kutsuvat kumppaninsa lemmenleikkeihin. Aina aloitetta ei kuitenkaan osattu tehdä oikein, viettely ei suju ja halut ja tarpeet eivät vain kohtaa.

Monien pariskuntien seksielämässä on paljon parannettavaa, ihan aloitteen tekemisestä lähtien. Erityisesti naiset kertoivat vastauksissaan vonkaavista, esileikkiä taitamattomista miehistä, jotka eivät saa syttymään. Miehet puolestaan paljastivat, ettei yritys todellakaan aina palkitse.

– Mieheni käy suoraan asiaan, ei odota minun lämpiämistäni. Minä teen aloitteen vihjaillen, jota mieheni ei halua tai osaa ymmärtää. Se harmittaa usein. Ei ole mukavaa naisena kuulla, että annatko tänään.

– Iltapäivällä kysymällä: "Onkos bordelli auki?"

– Otetaanko pilleri?

– Viimeisten parin kolmen vuoden aikana aloitteen tekeminen on jäänyt kokonaan, kun se ei ole johtanut mihinkään.

– Kun olen varmistanut, ettei kumppani ole väsynyt, huonotuulinen, huolissaan jostain, kukaan ei tiettävästi ole tulossa meille, seuraava päivä on vapaapäivä ja edellisestä kerrasta on kulunut vähintään kolme viikkoa. Mikäli jokin edellä mainituista seikoista ei toteudu, ehdotus torjutaan tylysti tyyliin "eikö sulla ole mitään muuta mielessä". Rakastajattareni kanssa aloite tulee useammin häneltä, ja se tuntuu minusta upealta.

– Vain sängyssä ja pimeässä, muualla ei saa tehdä edes aloitetta.

– Minulla oli vaikea kohdun laskeuma, lääkärini ehdotti kohdun poistoa. Kerroin siitä kumppanilleni, ja hän sanoi että sehän sitten on kuin tyhjää naisi. Odotin, että hän olisi ollut sitä mieltä, että tietysti menet leikkaukseen, että saat itsesi kuntoon. Vielä pahempaa seurasi, kun olin sairaslomalla kohdun poiston jälkeen. Mies sanoi ottavansa eron, kun pihtaat itseäsi, ei sairasloma kestä noin kauan, kyllä minä tiedän, olen minä toisten naisten kanssa tuommoisista leikkauksista puhunut. Näytin hänelle sairaslomalapun. Itse halusin mennä ensin lopputarkastukseen lääkärini luo, että varmasti kaikki on niin kun pitääkin. Sehän ei miehelle sopinut, oli pahoja riitoja. Nämä on tilanteita, mitä en ole voinut unohtaa, ne ovat tehneet minusta haluttoman seksiin.

Miehetkin osaavat olla kylmiä

Roolit tosin vaihtelivat, ja eivät naisetkaan aina onnistuneet saamaan tyydytystä kumppaniltaan.

– Mieheni kärsii impotenssista, mutta asiasta ei ole voitu puhua, se vaietaan "kuolleeksi". Teemme kerran vuodessa ulkomaan matkan, ja silloin yleensä hän haluaa tyydyttää minut kerran tai pari.

– Nuorempana minä olin erittäin aktiivinen ja tein aloitteen lähes aina. Jossain vaiheessa seksi loppui meiltä kokonaan. Se oli minulle todella tuskallista aikaa. Nyt mieheni on löytänyt "siniset pillerit" ja näin ollen myös seksin uudestaan.Nykyisin minun on todella vaikea lämmetä, enkä kyllä lämpene yleensä lainkaan, vaan antaudun ihan vain mieheni vuoksi. Aika on ajanut ohi ja kuten sanoin tällaisesta superaktiivisesta naisesta on kylmien vuosien vuoksi tullut tällainen. Surullista.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com

Kyselyyn osallistui Studio55.fi-sivustolla 15.–20.3.2012 yhteensä lähes 800 vastaajaa.

64 prosenttia heistä oli naisia ja 36 prosenttia miehiä. 51 prosenttia vastaajista oli 55−64-vuotiaita, 25 prosenttia alle 55-vuotiaita, 22 prosenttia 65−74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Lue myös:

    Uusimmat