Tätä suomalaiset toivovat seksielämäänsä

Studio55.fin suuri seksikysely paljastaa, mitä suomalaiset kaipaavat seksielämäänsä. Vastanneista valtaosa haluaisi piristystä parisuhteeseen, mutta millaista?

Kaikkein eniten seksielämään kaivataan lisää hellyyttä ja huomiota – sen mainitsi peräti 48 prosenttia vastanneista. Erityisesti naiset ja ne, joiden parisuhde oli jatkunut jo yli 10 vuotta, halusivat lisää hellyyttä.

– Toivoisin kosketusta joka päivä, eikä vain silloin, kun haluaa seksiä, eräs vastaaja kirjoittaa.

Toiseksi eniten haluttiin lisää yhdyntöjä (28 prosenttia) sekä toivottiin enemmän halukkuutta kumppanilta (25 prosenttia). Etenkin miehet kaipasivat enemmän yhdyntöjä ja haluja, mutta myös vaihtelua asentoihin ja parempaa erektiota.

– Todellista lääkettä erektiohäiriöihin. Nykyisillä ei mitään vaikutusta.

Fyysisen kunnon ohella toivelistalla vilahtivat myös eroottinen pukeutuminen (14 prosenttia), leikkisyys ja seksilelut (12 prosenttia). Toisille riittäisi sopiva kumppani.

– Toivon, että löytäisin leskeyteeni uuden luotettavan miehen, jonka kanssa voisin harrastaa seksiä.

Viidennes tyytyväisiä nykyiseen

Noin viidennes vastaajista ei kuitenkaan kaivannut mitään muutosta seksielämäänsä. Naiset olivat miehiä useammin tyytyväisiä tilanteeseensa.

– Seksi ei ole mitenkään tärkeä asia elämässä varsinkin yli 40 vuoden harrastuksen jälkeen. Nuorempana oli ihan eri juttu, mutta sairauksien myötä korostuu muu yhdessäolo ja kumppanuus.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com

Kyselyyn osallistui Studio55.fi-sivustolla 15–20.3.2012 yhteensä lähes 800 vastaajaa.

64 prosenttia heistä oli naisia ja 36 prosenttia miehiä. 51 prosenttia vastaajista oli 55−64-vuotiaita, 25 prosenttia alle 55-vuotiaita, 22 prosenttia 65−74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Lue myös:

    Uusimmat