Tämä on suomalaisten suosituin seksiasento – arvaatko mikä?

Studio55.fin seksikysely kertoo, että perinteinen, niin sanottu lähetyssaarnaaja on suosituin yhdyntäasento. Lähetyssaarnaaja on erityisesti iäkkäimpien, yli 65-vuotiaiden vastaajien mieleen. Pelkkään lähetyssaarnaajaan ei kuitenkaan ole tyytyminen, sillä suurimmassa osassa suhteita suositaan myös esimerkiksi suuseksiä.

Seksikyselyyn vastanneista 37 prosenttia nimesi lähetyssaarnaajan suosikkiasennokseen, ja se oli sekä miesten että naisten mieleen. Aivan kaikkia perinteikäs tyyli ei kuitenkaan viehättänyt.

– Mikä tahansa muu kuin lähetyssaarnaaja, joka on ainoa asento meillä.

Vastausten perusteella läheisyys on kuitenkin arvossaan, sillä seuraavaksi suosituin asento oli kyljellään (20 prosenttia). Kylkiasennon suosioon saattoi tosin olla muitakin syitä:

– Vastakkain kylkiasennossa. Se on muuten tosi hyvä ylipainoisille.

Viidesosa vastaajista nautti eniten naisen ollessa päällä, ja 14 prosenttia nimesi niin sanotun koira-asennon suosikikseen. Toiset kertoivat nauttivansa kaikista asennoista vaihdellen, ja toiset löysivät suosikkinsa mielikuvitusta käyttäen.

– Kaikki käy ja on käytössäkin.

– Kaikki asennot vaihdellen, myös yhdynnän aikana, mikäli himoa riittää.

– Rakastajattareni kanssa kaikki mainitut.

– Sairaudestani johtuen oma kehittämämme asento.

Suuseksi suosittua

Suuseksi kuului makuuhuoneen ohjelmistoon lähes 60 prosentissa suhteita, oli se sitten molemmin puoleista tai vain toisen osapuolen antamaa. Suuseksi oli selvästi suositumpaa nuorempien vastaajien keskuudessa, ja myös suhteen ikä vaikutti asiaan.

Mitä vilkkaampi seksielämä, sitä todennäköisemmin siihen kuului myös suuseksi. Antajien ja saajien välillä ei ollut juuri eroa: miehistä 12 prosenttia antoi suuseksiä yksipuolisesti, naisilla vastaava luku oli 9. Muutama vastaaja kuitenkin jopa nimesi 69:n lempiasennokseen.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com

Kyselyyn osallistui Studio55.fi-sivustolla 15.–20.3.2012 yhteensä lähes 800 vastaajaa.

64 prosenttia heistä oli naisia ja 36 prosenttia miehiä. 51 prosenttia vastaajista oli 55−64-vuotiaita, 25 prosenttia alle 55-vuotiaita, 22 prosenttia 65−74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja