Seksitön avioliitto liikaa ranskalaisnaiselle: Sai korvauksia ex-mieheltään

Ranskalaismies on tuomittu korvauksiin, koska hän ei harrastanut seksiä vaimonsa kanssa. Vaimo haki miehestä avioeroa ja korvauksia 21 avioliittovuoden jälkeen.

Ranskalaismies, 51, joutui maksamaan ex-vaimolleen 10 000 euroa, koska ei ollut harrastanut hänen kanssaan seksiä 21 vuotta kestäneen avioliiton aikana, telegraph.co.uk kertoo.

Nainen, 47, haki miehestään avioeroa kaksi vuotta sitten. Mies todettiin yksin syylliseksi eroon, mutta tämä ei riittänyt naiselle. Hän haki mieheltään myös korvauksia, koska pariskunta ei ollut harrastanut seksiä liittonsa aikana. Tuomionistuin määräsi miehen maksamaan naiselle korvauksia, vaikka mies vetosi, että seksin puute oli terveysongelmien ja väsymyksen syytä. Tuomionistuin ei kuitenkaan niellyt selitystä.

– Mennessään naimisiin pariskunta suostuu jakamaan elämänsä keskenään ja tämä tarkoittaa, että he harrastavat myös seksiä. Seksuaalinen suhde miehen ja naisen välillä on kiintymyksen osoittamista ja tässä tapauksessa sitä ei ollut, tuomionistuin päätteli.

Tuomion antoi Aix-en-Provence -kaupungin korkein oikeus. Se tukeutui päätöksessään lakiin, jonka mukaan naimisissa pari on sitoutunut "jaettuun yhteiselämään". Oikeuden mukaan tämä tarkoittaa myös seksin harrastamista.

MTV3/Helmi

Lähde: telegraph.co.uk

Kuva: Shutterstock/Jason Stitt

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja