Mainos

Seksiopas neuvoo: Anna vähän ja vastahakoisesti!

Seksiopas vuodelta 1894 neuvoo, että vaimon tulisi olla makuuhuoneessa vastahakoinen, eikä koskaan rohkaista aviomiestä.

Nykyään kirjakaupat ja nettisivut ovat pullollaan ohjeita miten seksielämän saa pidettyä vilkkaana ja aktiivisena, miten säilyttää intohimo pitkäaikaisessa suhteessa ja miten saada tyydytystä sängyssä.

Viktoriaanisena aikana seksi nähtiin kuitenkin vastenmielisenä ja pahimmillaan kivuliaana. Vuonna 1894 englantilaisen kirkkoherran vaimo Ruth Smythers kirjoitti oppaan, jossa kirjoitti, että "seksiä on pakko sietää avioliitossa".

Smythersin kirjan Sex Tips For Husbands And Wives* oli tarkoitus auttaa nuoria naisia kestämään ensimmäinen "kamala seksikokemuksensa". Hänen tarkoituksenaan oli myös antaa vinkkejä, että aviomiehelle tulee antaa seksiä "vähän, harvoin ja vastahakoisesti".

Kirja sisältää oivallisia neuvoja vaimoille, joilla seksin onnistuu välttämään parhaimmillaan kokonaan.

Aikansa parhaat vinkit:

– Viisas vaimo suostuu harrastamaan seksiä enintään kaksi kertaa viikossa - ajan myötä hänen kannattaa vähentää määrää.

– Parhaat tavat välttyä seksiltä ovat esittää sairasta, uneliasta tai valittaa päänsärkyä.

– Suurimmalla osalla miehistä on luonnostaan perverssejä taipumuksia. Jos heille annettaan mahdollisuus, he toteuttavat vastenmielisiä tapojaan, kuten kokeilevat eri asentoja seksin aikana.

– Itsekäs ja hekumallinen aviomies voi helposti käyttää hyväkseen vaimoaan, jonka tulisi noudattaa yhtä sääntöä säännöllisesti: anna vähän, harvoin ja vastahakoisesti. Muuten sovelias avioliitto muuttuu yhdeksi himon orgiaksi.

– Naisen tulisi pitää seksin määrä pienenä ja viisas morsian samalla vähentää seksuaalisten kontaktien laatua ja astetta.

– Monet miehet saavat suuren osan nautinnostaseksin jälkeisestä raukeudesta. Vaimon tulee siis katsoa, ettei miehelle jää aikaa rauhoittua ja nautiskella. Muuten hän saattaa rohkaistua yrittämään pian uudelleen.

– Viisas vaimo ei anna aviomiehensä nähdä häntä vähissä vaatteissa, eikä anna miehen esitellä omaa alastonta kehoaan vaimolle.

– Monet naiset käyttävät puuvillaisia yöpaitoja ja laittavat miehensä käyttämään pyjamaa. Vaatteita ei tule riisua seksin aikana, näin suora ihokosketus pidetään minimissä.

– Sängyssä vaimon tulisi sammuttaa valot ja pysyä täysin vaiti, jottei herätä aviomiehensä huomiota.

– Kun aviomies kuitenkin kääntyy vaimon puoleen,tämän tulisi maata niin hiljaa kuin mahdollista. Optimistinen mies voisi lukea liikehdinnän innokkuudeksi. Seksiä tulisi myös harrastaa täydessä pimeydessä. Seksin aikana vaimon tulee maata täysin liikkumatta, ilmaisematta minkäänlaista mielihyvää.

–ÄLÄ koskaan rohkaise miestä – alastomuus, seksistä puhuminen, eroottisten tarinoiden lukeminen tai valokuvien ja piirrosten katselu ovat vastenmielisiä tapoja, joita miespuoliset henkilöt toteuttavat mikäli saavat luvan.

– Jos mies yrittää suudella huulille, vaimon tulisi kääntää päätään, niin että suudelma osuu poskelle. Jos mies yrittää suudella häntä muualle, naisen tulisi paeta sängystä tai ilmoittaa menevänsä naistenhuoneeseen.

– Jos aviomies yrittää vietellä vaimoa epäsiveellisillä puheilla, vaimon tulisi aina kääntää puhe tavanomaisiin ja arkisiin aiheiseiin.

– Kun aviomies on saanut urakkansa päätökseen, viisas vaimo alkaa heti muistutella häntä töistä, joita hänellä on tehtävänä seuraavana päivänä.

– Vaimojen tulee aina olla valmiita ottamaan käyttöön uusia tapoja, joilla lannistaa aviomiehen lemmenkipeät aloitteet.

–Riitely, nalkuttaminen ja huomautteleminen muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa ovat tehokkaita keinoja lannistaa miehen halu vietellä vaimo.

– Kymmenenteen aviovuoteensa mennessä useat vaimot ovat jo hankkineet lapset ja onnistuneet päämäärässään lopettaa kaikki seksuaalinen kontakti aviomiehen kanssa. Siinä vaiheessa miehen rakkaus lapsia kohtaan ja sosiaalinen painostus pitävät miehen kotona.

*Wikipedian mukaan teosta on joissain yhteyksissä epäilty väärennökseksi tai vitsiksi

MTV3/Helmi

Lähde: Thesun.co.uk, Wikipedia

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.