Seksinautintoja täysin turvallisesti – lue kahdeksan vinkkiä!

Pidä itsestäsi sekä kumppanistasi hyvää huolta, ja suojaa molemmat turvaseksin parhailla tekniikoilla. Tässä kahdeksan hyvää vinkkiä.

Seksitaudeilta suojautuminen on jokaisen vastuulla. Turvaseksillä varmistat, ettet kohtaa partnerisi kanssa ikäviä yllätyksiä nyt tai tulevaisuudessa.

1. Käytä kondomia aina, kun olet limakalvokontaktissa. Myös suullisen lemmen aikana! Vesiohenteinen liukuvoide ja kondomi ovat parhaat aseet seksitauteja vastaan.

2. Sinä olet vastuussa valinnoistasi. Älä heittäydy hetken hurmaan ja ota riskejä. Muista, että seksiä voi harrastaa myös ilman yhdyntää. Nauttikaa toistenne vartaloista ja hyväilkää toisianne, tehkää hellistä ja herkistä fantasioistanne totta.

3. Sooloseksi eli masturbointi ei vahingoita ketään. Voit hakea inspiraatiota sooloseksiin videoista, lehdistä ja internetistä. Vietä mukava hetki yksin, aseta tyyny jalkojesi alle ja pue seksikkäät alusvaatteet yllesi. Heittäydy villiin virtuaaliseksiin tai puhu tuhmia puhelimessa. Nämä ovat turvallisia vaihtoehtoja.

4. Opettele turvaseksiä etukäteen! Opettele kondomin käyttöä, kunnes osaat rullata sen sujuvasti paikalleen. Mies, etsi mukavin varmuusväline sovittamalla eri malleja. Jokaiselle löytyy se sopivin, ja kondomeja saa myös mittatilauksena, joten on turhaa kitistä siitä, ettei mikään kumi tunnu sopivalta.

5. Turvaseksiä suositellaan jopa puolen vuoden ajalle uuden suhteen alussa, sillä jotkut seksitaudit eivät näy verikokeissa kovinkaan nopeasti.

6. Jokaisen velvollisuus on olla rehellinen seksihistoriastaan. Rohkaise kumppaniasi avoimuuteen, jotta te molemmat tiedätte, missä mennään.

7. Myös naisille on olemassa kondomeja!

8. Älä harrasta humalaista seksiä – jätä lemmenleikit selväpäisiin hetkiin, niin teet parempia ratkaisuja.

MTV3/Helmi

Lähde: Rediff.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja