Mainos

Seksikolumni: Kun mies ei laukea – näin nainen oikeasti suhtautuu asiaan

Jostain syystä miehen laukeamista pidetään välttämättömyytenä, jota ilman koko seksi jää jotenkin vajaaksi. Tätä pidetään miehelle nolona tilanteena, mutta harvoin puhutaan siitä, miltä naisesta tuntuu, kun mies ei saavuta hekuman huippua.

Klassinen tilanne sille, että mies ei laukea, on alkoholinhuuruisen illan jälkeinen sessio vällyjen välissä. Tällaisessa tilanteessa mies on suoraan sanottuna niin kännissä, että on suuri ihme, että penis saavuttaa edes erektion. Tilanne päättyy usein siihen, että jossain vaiheessa seksin harrastaminen lopetetaan, ja mies pahoittelee elimensä toimimattomuutta.

Laukeamattomuutta ilmenee erityisen usein myös silloin, kun seksiä harrastetaan ensimmäistä kertaa uuden kumppanin kanssa. Tuolloin ei ole usein kovin selvää, mitä seksikumppani oikeasti sängyssä haluaa. Outo tilanne uuden ihmisen kanssa voi johtaa jännitykseen, jonka johdosta mies ei kovasta yrityksestä huolimatta saavuta hekuman huippua. Ja jälleen mies pahoittelee elimensä toimimattomuutta.

Koska miehet kautta linjan pahoittelevat tilannetta silloin, kun he eivät ole onnistuneet laukeamaan, minulla on syytä uskoa, että he tuntevat häpeää tämän vuoksi. Harvoin kuitenkaan puhutaan siitä, miltä naisesta tuntuu, jos mies ei laukea: eihän se ole naisen nautinnosta pois, vaikka mies ei orgasmia saisikaan.

Ystävieni kanssa käymieni keskustelujen perusteella uskon, että suuri osa naisista kokee tällaisen tilanteen kiusallisena. Syy ei kuitenkaan ole se, että miestä pidettäisiin tässä tilanteessa jotenkin surkeana yksilönä, vaan päinvastoin: Nainen kokee usein epäonnistuneensa itse, jos mies ei saavuta seksin aikana huippua. "Eiko mies nauti seksistä kanssani?" – koska miehen laukeamista seksin aikana pidetään itsestään selvänä, nainen kokee helposti, että hänessä itsessään on jotain vikaa, kun mies ei saa orgasmia.

Kun mies ei laukea, syntyy siis kierre, jossa mies häpeää kehonsa toimimattomuutta ja nainen syyttää itseään riittämättömäksi. Olisi kuitenkin syytä muistaa, että seksuaalisesti kaikkein kyvykkäimmillekin alfauroksille saattaa joskus käydä niin hassusti, että vehje ei toimi toivotulla tavalla.

Ollaan jatkossa – sekä miehet että naiset – armollisia itsellemme, eikä mylvitä tämän vuoksi häpeässä! Sallitaan jatkossa se, että penikselläkin saattaa joskus olla huono päivä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.