Miksi en saa koskaan orgasmia yhdynnässä, mutta masturboidessa saan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi en saa koskaan orgasmia yhdynnässä, mutta masturboidessa saan?" kyselee nimimerkki Nainen57.

Näin naiset vastasivat

"Masturboidessa saa edetä juuri sopivaa vauhtia ja voimakkuutta – eli siten, kuin itselle parhaiten sopii. Kun paikalla on toinen henkilö, joka ei kaiken lisäksi lue ajatuksia, homma menee helposti pieleen: toinen tekee jotakin ihanaa, mutta vaihtaa taktiikkaa juuri silloin, kun orgasmi ehkä voisi olla tulossa. Ohjeeksi antaisin avoimen kommunikoinnin tyyliin 'tee noin' tai 'älä lopeta', tai ihan kädestä pitäen tapahtuvan näyttämisen."
– 32, parisuhteessa

"Ensin kannattaa tehdä itselleen selväksi, mitkä asiat ovat ratkaisevia siinä, että orgasmi masturboidessa tulee: millä tavalla masturboit, missä asennossa, missä tahdissa? Sitten kannattaa pyytää miestä yhdynnän aikana hidastamaan tahtia. Jos meno on liian kovaa, helposti klitoris turtuu ja kuivuu.

Kun mies liikkuu yhdynnän aikana tarpeeksi hitaasti, voit samalla masturboida niin kuin masturboisit silloinkin, kun ette ole yhdynnässä. Pyri siihen, että pystyt olemaan juuri samanlaisessa asennossa. Kun mies antaa aikaa, sinäkin voit tällä tavalla saada yhdynnässä orgasmin itseäsi kosketellen.

Kun tämä jo onnistuu hyvin, mies voikin kosketella sinua yhdynnän aikana, jolloin voitkin saavuttaa orgasmin yhdynnässä jo kokonaan ilman omia käsiä. Siitä on ehkä mahdollisuus joku päivä edetä 'pelkkään' yhdyntäorgasmiin ilman käsipeliä. Mutta kaikki naisethan eivät pääse siihen ikinä, eikä siitä mielestäni tarvitse tehdä mitään ongelmaa."
– 30, naimisissa

"Sinä ja aika moni muu nainen kamppailee tai on kamppaillut ihan saman ongelman kanssa. Se ei todellakaan ole enemmistö naisista, joka onnistuu saamaan orgasmin yhdynnässä. Et siis ole yksin asian kanssa. Onhan se nyt selvä, että itse tiedät, mistä tykkäät, mutta ei se kumppani osaa lukea ajatuksia ja tehdä kaikkea juuri niin kuin pitäisi. Saatko kuitenkin orgasmin suuseksin avulla? Sekin on jo jotain.

Yhdynnässä kannattaa keskittyä asentoihin, jotka stimuloivat klitorista – niinhän luultavasti teet masturboidessasikin? Kokeile olla päällä seksin aikana. Äläkä stressaa! On ihan satavarma, että orgasmi ei paineen alla tule ainakaan."
– 32, sinkku


***Lue myös:

    Uusimmat