Syytätkö miestä siitä, ettet saanut orgasmia seksin aikana? Naiset vastaavat

8:10

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Miksi nainen teeskentelee orgasmin? Vastauksia videolla.

"Eräs naispuolinen tuttavani sanoi kerran, että naisen on turha syyllistää miestä siitä, jos ei saa orgasmia – on naisen oma asia 'osata ottaa se'. Onko näin?" kysyy nimimerkki T.P.

Näin naiset vastasivat

"On."
​​​​​​​– 30, parisuhteessa

”Naisen orgasmi on niin monimutkainen asia, ettei sen toteutumista voi sälyttää täysin miehen harteille. Totta kai jokaisen naisen pitäisi tuntea oma kroppansa ja tietää, miten orgasmin parhaiten saavuttaa. Siitä huolimatta karsastan miehiä, jotka eivät edes yritä auttaa.

Koska orgasmi yhdynnässä on usein ennemmin myytti kuin todellisuutta, pidän miehiä, jotka eivät tarjoa muita keinoja orgasmin saavuttamiseen, hyvin itsekkäinä. Jos orgasmia ei suuseksistä tai sormettamisesta huolimatta kuulu, vika on kuitenkin todennäköisemmin sillä hetkellä naisen yläpäässä kuin miehessä – vaikka on niillä taidoillakin jotain merkitystä. 
– 32, parisuhteessa 

"Seksiin tarvitaan kaksi, ja kummankin osapuolen panostusta tarvitaan, jotta lopputulos on mahdollisimman onnistunut. En siis jättäisi orgasmia yksinään naisen vastuulle."
– 30, parisuhteessa

"Seksi on kahden kauppaa, ja sitä harrastetaan (usein) kaksin. Siksi on mielestäni typerää ajatella, ettei miehellä olisi mitään tekemistä naisen orgasmin kanssa, vaan naisen täytyisi vain 'ottaa se' jotenkin taianomaisesti itsekseen. Vähän kuin ajaisi tandemia, ja toinen ei suostuisi viimeisessä ylämäessä polkemaan, koska 'kyllä sinne perille täytyy päästä yksinkin'.

Eli vastaus: orgasmin saaminen on kummankin ansiota, ja jos mies ei suostu tässä avittamaan, seksi loppuu pian lyhyeen. Ja parisuhde luultavasti myös."
– 32, parisuhteessa 

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Millaisia asioita ajattelet masturboidessasi?" kysyy nimimerkitön.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja