Millaisessa asennossa nainen saa orgasmin yhdynnän aikana? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"En ole koskaan saanut orgasmia yhdynnän aikana, ja tämä hieman häiritsee minua. Oletko sinä saanut? Mitä kannattaisi tehdä/muuttaa? Emme ole olleet kamalan kokeilunhaluisia kumppanini kanssa asennoista, yleensä mennään perus-lähetyssaarnaajalla. Onko jotain naista miellyttävämpiä asentoja?" kysyy nimimerkki Possunen92.

Näin naisraati vastasi

”Hyvin harvoin. Kerran lähetyssaarnaajassa, muina kertoina nainen päällä -asennossa. Pääasia, että asento hieroo oikeaa paikkaa tarpeeksi kauan. Onnea kokeiluun!”
– 31, sinkku

"Pitäisikö teidän olla hieman kokeilunhaluisempia? No selvästi ainakin sinun mielestäsi. Suosittelen keskustelemaan tästä miehesi kanssa ja ihan oikeasti kokeilemaan jotain uutta, sillä ette voi koskaan saada tietää, mikä asento on se paras, jos ette kokeile mitään uutta. Itse pidän erityisen paljon siitä, että mies tulee takaapäin – ja silloin on myös erityisen helppo avittaa itse samalla orgasmia."
– 28, naimisissa

"Tähän vaikuttavat niin monet, mystiset asiat, että kysymykseesi on vaikea vastata. Yhden miehen kanssa sain yhdyntäorgasmeja usein lähetyssaarnaajassa, toisen kanssa sain, kun "oikein yritettiin", ja joidenkin kanssa en ole saanut lainkaan. Ainakin kesto vaikuttaa tähän: jos yhdyntä kestää 40 sekuntia, mitään ei taatusti ehdi tapahtua. Mielestäni ei kannata häiriintyä siitä, ettei orgasmi tule yhdynnässä, jos se tulee jotenkin muuten. Väliäkö hällä? Ei yhdyntäorgasmi ole mikään oikean naisen merkki... Tärkeintä on, että on hauskaa! Jos asentovinkkiä kaipaat, takaapäin tai takaapäin kyljellään maaten olisi vinkkini. Ja koskettele itseäsi samalla."
– 31, parisuhteessa

"Jos et ole koskaan saanut orgasmia, ei uuden kokeileminen ainakaan pahenna tilannetta. Vaikka ei olisi kokeilunhaluinen, saattaisi ripaus uskallusta tuoda teille toivottua piristystä! Ehdota rohkeasti miehellesi, että voisitte kokeilla jotain uutta – tuskin hän siitä pahastuu."
– 26, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja