Seksikolumni: Kimppakivaa, parinvaihtoa ja vapaa suhde – oletteko tosissanne?

Sanonko, minne voitte työntää parinvaihtonne ja kimppakivanne?

Sanotaan, että kaikki haaveilevat kolmenkimpasta, kaksi miestä ja nainen tai kaksi naista ja mies. Minä sanon, olkaa nyt realistisia! Jos yhden ihmisen tyydyttämisessä tulee hiki, kieli kramppaa ja aktin jälkeen nukahtaa tuhannesosasekunnissa, niin kertokaa, miten ihmeessä jaksaa peuhata parinkin ihmisen kanssa kerrallaan?!

Teininä sitä voi kuvitella ja haaveilla mitä vaan, mutta ihmiset eivät ole aina ja loputtomasti 18-vuotiaita naiiveja bile-daneja. Elämä ei ole elokuvaa missään suhteessa, me olemme ihmisiä, emme mielikuvituksen tuotetta.

Lyön vetoa, että jos identtisistä kaksosista haaveilevalla Petrille tuodaan eteen ne kaksoset ja sanotaan ”pidä hauskaa”,  menee Petrillä pupu pöksyyn. Ainakaan siellä pöksyissä oleva kaveri ei kykene mihinkään. Miettikää nyt, mitkä paineet! Voi toista.

Olisihan se mukavaa ajatus itsekin maata lahnana paikoillaan ja antaa kahden miehen hoitaa homma, mutta kukaan, ei kukaan, suostu tuollaiseen ilman vastapalvelusta. Hirveä homma sitten tyydyttää kaksi ihmistä. Minulla on parempaakin tekemistä.

Ja parinvaihto. Ette ole tosissanne! Ei kuulkaa onnistu. Meillä kaikilla kun on aivot ja suurimmalla osalla myös tunteet, on silkkaa idioottimaisuutta väittää, ettei tuollainen tilanne vaikuta parisuhteeseen. Mustasukkaisuutta, hormoneja, tunteita. Parisuhteessa on jo alunalkaen jotain vialla, jos lähdetään tälle linjalle. Ja huonommaksi menee. Sama koskee avointa suhdetta. Miksi ylipäätänsä lähteä parisuhteeseen, jos yksi ihminen ei riitä?

Ystäväni joutui kiperään tilanteeseen, kun hänen ja hänen miehensä tuttavapariskunnan miespuolinen osa kysyi ystävältäni, onnistuisikohan parinvaihto. Tässä välissä voimmekin miettiä hetken aikaa, miten luontevasti ystäväni voi olla enää tämän miehen seurassa..... Joko mietitte? Ei, hän ei kertonut omalle miehelleen tästä, eikä ehdottelijan vaimolle. Kyllä parinvaihdosta haaveileva pohjimmiltaan haaveilee kokonaan uudesta puolisosta, ei vaan yhdestä tai kahdesta seksikerrasta uuden ihmisen kanssa.

Johtopäätös: jos haaveilet parinvaihdosta, avoimesta suhteesta, toisesta miehestä tai naisesta, on aika sanoa hei hei, ja vaihtaa puolisoa, tai olla villi ja vapaa sinkku. Tai sitten olla vaan ihan hiljaa siinä vanhassa suhteessa. 

Lue myös:

    Uusimmat