Seksiasiantuntija tyrmää erään miesryhmän sänkytaidot – tässä tilanteessa kumppani valehtelee nautinnostaan: "Kukaan nainen ei ole koskaan ollut heille rehellinen sängyssä"

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Millaista on hyvä suuseksi? Voiko 69 koskaan toimia? Videolla vastauksia seksikysymyksiin.

Suurimmalla osalla ihmisistä on ollut sängyssä epäonnistuneita kokemuksia, mutta seksiasiantuntijan mukaan eräs miesryhmä tuottaa takuuvarman pettymyksen.

Australialainen Nadia Bokody on tullut tunnetuksi rohkeista seksiä käsittelevistä kirjoituksistaan ja ulostuloistaan. Nadia on esimerkiksi jyrähtänyt avioliiton olevan luonnotonta, kertonut kannustavansa poikaystäväänsä katsomaan pornoa sekä kokeillut rohkeasti "nakurintsikkatrendiä". Nainen on myös selittänyt, miksi "useimmat miehet ovat surkeita sängyssä" ja opastanut miehiä naisen kiihottamiseen.

Hiljattain Nadia kirjoitti jälleen australialaiselle News.com.au-sivustolle tekstin, joka herättää taatusti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Nainen nimittäin tyrmää täysin erään miesryhmän sänkytaidot.

"Ehdottomasti ikimuistoisin suuseksikokemus, mutta..."

Kirjoituksessaan nainen muistelee sänkykohtaamistaan 20-vuotiaan Willin kanssa. "Ehdottomasti parhaimman näköinen mies", jota Nadia oli koskaan nähnyt, herätti lupauksia tulevasta seksisessiosta.

– Jos Pocahontasin John Smith olisi herännyt eloon, hän olisi näyttänyt Williltä. Mutta mikään määrä Disney-prinssien nostalgiaa ei voi korvata kamalaa seksiä, nainen paljastaa.

Ensin hän joutui pyytämään Williä hidastamaan tahtia, mutta ajatus kuulosti Willistä tylsältä. Nadia suunnitteli jo vetoavansa vatsakipuun säästääkseen Willin egoa ja omaa kärsimystään.

Ennen kuin nainen ehti kuitenkaan toteuttaa suunnitelmaansa, Will oli jo keksinyt uutta puuhaa. Hän veti naisen päälleen ja lupasi antaa Nadialle "parasta suuseksiä", jota tämä olisi koskaan saanut. Lienee selvää, että miehen puheet eivät vastanneet tekoja. Nadia vertaa Willin toimintaa imuriin ja miehen kasvojen päällä kärvistellyt nainen löi jopa päänsä seinään toiminnan tiimellyksessä.

– Tarpeetonta sanoakaan, että se oli ehdottomasti ikimuistoisin suuseksikokemus, joka minulla on ollut, mutta ei syistä, joita Will toivoi, Nadia kirjoittaa.

Nadia. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En usko, että oli sattumaa"

Minkä piikkiin Nadia sitten laittaa miehen surkeat sänkytaidot?

– En usko, että oli sattumaa, että Will oli poikamies, joka ei lukioromanssia lukuun ottamatta ollut seurustellut koskaan vakavasti.

Sinkkuutta Nadia syyttääkin siitä, etteivät sänkytaidot olleet kehittyneet kovinkaan kummoisiksi. Vaikka sinkkumiehellä saattaa olla lukuisia seksikokemuksia, se ei välttämättä riitä taitojen karttumiseen. Rehellisin palaute kun yleensä tulee pitkässä parisuhteessa.

– Miehet, jotka eivät ole sitoutuneet parisuhteisiin – ainakaan heterosuhteisiin –, ovat kamalia sängyssä. Ja siihen on syynsä. Kukaan nainen ei ole koskaan ollut heille rehellinen sängyssä, Nadia sanoo.

Seksiasiantuntija uskoo, ettei naisilla ole tapana avautua rehellisesti, jos seksisuhde on lyhytaikainen ja merkityksetön. Naisille ei yksinkertaisesti opeteta tarpeeksi nautinnosta, eivätkä he sitä vättämättä osaa vaatia.

– Naiset eivät kerro yhden illan jutuille, kun tietty asento ei toimi tai tarjoa palautetta siitä, miksi se outo juttu, minkä teit klitorikselle, ei saa ketään laukeamaan. Jos joskus, niin teeskentelemme orgasmimme ja nautintomme todennäköisimmin, kun olemme sängyssä miehen kanssa, jonka olemme juuri tavanneet, Nadia paljastaa.

Kysy mahdolliselta petikumppanilta yksi kysymys

Willin jälkeen nainen tapasi Blaken, joka oli juuri eronnut viiden vuoden parisuhteesta. Nadia kertoo, että oli selvää, että Blake oli oppinut suhteessaan naisen nautinnosta.

– Orgasmini Blaken kanssa tuli odottamattoman nopeasti, hän paljastaa.

Vaikka Nadia on ehdottomasti yhden illan juttujen puolella, hän huomauttaa, että yleensä niistä kostuvat miehet enemmän kuin naiset. Kritiikiltä suojatut miehet eivät itse valitettavasti tiedä, etteivät heidän taitonsa vastaa heidän omia luulojaan.

Koska sinkkumiehiä on eri deittisovellusten myötä tarjolla enemmän kuin koskaan, Nadia kehottaa kysymään mahdolliselta petikumppanilta yhden tärkeän kysymyksen: kuinka pitkä hänen edellinen parisuhteensa oli?

– Jos hän sanoo, ettei hänellä ole ikinä ollut sellaista, vetäydy kohteliaasti kylpyhuoneeseen, kömmi ulos ikkunasta ja juokse kotiin vibraattorisi luokse. Toisin kuin seksi, jota melkein harrastit, se ei tuota pettymystä, Nadia vitsailee.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat