Seitsemän vinkkiä: Näin saat ja annat parempaa suuseksiä: "Hänen nautintosi on sinun nautintosi"

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko "69" koskaan toimia? Haastattelussa Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen.

Vaikka hyvä suuseksi ei tarkoita kaikille samoja asioita, joidenkin perusasioiden muistaminen auttaa sinua viemään itsesi ja kumppanisi maaliin asti.

Hyvän suuseksin antaminen on vähintään yhtä tyydyttävää kuin sen saaminen. Varma tie hyvään suuseksiin on keskustella kumppanin kanssa mieltymyksistänne. Muutama takuuvarma ässä hihassa ei kuitenkaan ole koskaan pahitteeksi. Vinkeistä kertoo muun muassa Cosmopolitan.

Kommunikoikaa

Yksi tärkeimmistä asioista sängyssä on kommunikoida ja kuunnella kumppaniasi. Jos hän antaa sinulle seksin aikana ohjeita, kiinnitä niihin huomiota. Lisäksi omista mieltymyksistä olisi hyvä puhua etukäteen.

Jos olet vastaanottava osapuoli, voit itse antaa kumppanillesi ohjeita ja kertoa hänelle, miltä kehossasi tuntuu. Voit myös sanella, mitä kumppanisi tulisi sinulle tehdä, jos se tuntuu molemmista hyvältä. Tuhmien puhuminen voi viedä petipuuhanne aivan uudelle tasolle.

Osoita innokkuutesi

Ehkäpä tärkein vinkki suuseksin antavalle osapuolelle on se, että osoitat avoimesti innokkuutesi. Vaikka suuseksi olisi teknisesti hyvää, ei ole kovin kiihottavaa, jos antava osapuoli vaikuttaa tylsistyneeltä ja vaisulta tai antaa ymmärtää, ettei suuseksin antaminen kiihota häntä. Se latistaa tunnelman alta aikayksikön.

Osoita eleillä ja äänelläsi, että nautit suuseksin antamisesta. Älä pelkää sotkua, vaan näytä kumppanillesi, etteivät eritteet haittaa sinua.

– Osoita kumppanillesi, että kaikki heissä kiihottaa sinua ja että hänen nautintosi on myös sinun nautintosi, neuvoo seksivalmentaja Cara Kovacs.

Älä arastele katsekontaktia

Katsekontaktin luominen suuseksin aikana voi olla todella kiihottavaa niin vastaanottavan kuin antavankin osapuolen mielestä. Samalla näet paremmin, mistä kumppanisi erityisesti nauttii. Katsekontaktin avulla voit viestiä kumppanillesi myös oman nautintosi ja kiihottumisesi.

– Rakastan nähdä, miten kumppanini silmät sulkeutuvat ja pyörähtävät nautinnosta taakse, kertoo eräs Refinery29-sivuston lukija.

Käyttäkää leluja

Lelujen käyttö kannattaa myös suuseksissä. Ne voivat olla käteviä apuvälineitä erityisesti silloin, kun suusi ja kätesi alkavat väsyä. Esimerkiksi vibraattoria voi käyttää erinomaisesti myös suuseksin yhteydessä. Värinä voi antaa lisänautintoa myös miehelle.

Jos vastaanottava osapuoli nauttii peräaukon stimuloinnista, avuksi voi ottaa esimerkiksi anaalitapin.

Käyttäkää asennoissa luovuutta

Suuseksiin voi tuoda uutta potkua kokeilemalla eri asentoja, aivan kuten yhdynnässäkin. Monet yhdynnästä tutut asennot taipuvat myös suuseksiin: esimerkiksi naiselle suuseksiä voi antaa takaapäin. Kokeilkaa suuseksiä esimerkiksi seisten, istualteen ja makuullaan.

Kokeilkaa uusia asioita

Suuseksin piristämiseksi voitte kumppanisi kanssa kokeilla erilaisia tekniikoita ja kikkoja.

Kädet kannattaa ottaa aktiiviseksi osaksi suuseksiä. Niillä voit hyväillä kumppanisi vartaloa, kuten rintoja, peräaukkoa tai peniksen vartta. Naisen ollessa suuseksin vastaanottava osapuoli kumppani voi sormettaa häntä samaan aikaan, tuottaen tuplasti nautintoa. Miehelle suuseksiä annettaessa ei kannata unohtaa kiveksiä: niiden hyväily suulla tai käsillä vie suuseksin uudelle tasolle.

Muistakaa kuitenkin uusia kikkoja kokeillessanne kunnioittaa omia ja toistenne rajoja. Jos vaikkapa peräaukon koskettelu tai siemennesteen nieleminen ei tunnu omalta jutulta, sen voi suosiolla jättää väliin.

Masturboi

Masturbointi ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan hyvästä suuseksistä. Oman kehonsa tunteminen on kuitenkin nautinnollisen seksin alku ja juuri. Kun tiedät, mistä tykkäät, on siitä helpompi kertoa myös kumppanille.

Kiinnitä masturboidessasi huomiota esimerkiksi siihen, pidätkö jatkuvasta vai pikku hiljaa lisääntyvästä paineesta sekä millaisesta nopeudesta ja tahdista sytyt.

Lue myös:

    Uusimmat