Naiset paljastavat karseimmat kokemuksensa suuseksistä: "Säälin hänen nykyistä vaimoaan"

Suuseksi on oiva tapa tuottaa naiselle orgasmi, mutta aina se ei ole niin yksinkertaista. Naiset paljastivat Metro-sivustolle kamalimmat kokemuksensa suuseksin saralta.

Suuseksin antaminen ei ole aina niin helppoa kuin luulisi. Nykyinen kumppani ei välttämättä pidä samoista asioista kuin edellinen, mutta ei myöskään välttämättä kerro rehellisesti, mitä toivoisi kumppanin tekevän. Jos kumppani on kuitenkin avoin toiveistaan, kehittyminen on onneksi mahdollista!

Joillain naisilla kokemukset suuseksin saralla ovat kuitenkin olleet niin kamalia, ettei niitä lukiessa välttämättä tiedä, pitäisikö niille itkeä vai nauraa. Lue karmeimmat Metro-sivuston koostamat kokemukset!

Moottorivene

"Kerran mies pärisytti häpyhuuliani ajatellen, että se oli asiantuntijatason liike. Äänet ja kaikki."

Ei suuseksiä lainkaan

"Huonoin oraaliseksi, jota olen saanut, oli itse asiassa "ei lainkaan suuseksiä" 1,5 vuoden aikana silloiselta poikaystävältäni, joka ei pystynyt tekemään sitä. Säälin hänen nykyistä vaimoaan tietäen, ettei hän saa sitä koskaan. Oikeastaan valehtelin, hän teki sen kerran käyttäen suuseksisuojaa, ja voin kertoa, että muovin läpi nuolluksi tuleminen on täysin turhaa." 

Tiesitkö? Suuseksisuoja ei kuitenkaan ole lainkaan huono idea, sillä seksitaudit leviävät myös suuseksin välityksellä. Vain kuusi prosenttia suomalaisista sanoo kuitenkin käyttäneensä aina suojaa suuseksiä harrastaessaan.

Ei lähelläkään oikeita paikkoja

"Sain suuseksiä mieheltä, jota olin halunnut vuosikausia, mutta hän oli juuri saanut todella kamalat hammaskuoret, eikä hänen kielensä ollut tarpeeksi pitkä kiertämään niitä. Lyhyestä virsi kaunis, isot hevosenhampaiden kaltaiset kuoret lepäsivät vaginallani 15 minuutin ajan, kun hänen kielensä puolestaan ei päässyt lähellekään."

Luuli itseään paremmaksi kuin oli

"Kerran eräs mies lopetti jatkuvasti alle keskinkertaisen suuseksin kertoakseen minulle, miksi hän oli niin mahtava siinä. 'Olen niin hyvä suuseksissä, koska nautin siitä niin paljon', hän sanoi ennen kuin jatkoi nuolemalla klitoristani kuin halpaa mehujäätä. Sitten hän piti tauon muutaman sekunnin päästä kertoakseen minulle, kuinka hänellä oli hauskaa. 'No, ainakin toisella meistä on hauskaa.'"

Oksennus

"Olin vihdoin kaksin ja humalassa sellaisen miehen kanssa, jota olin halunnut jo pitkään! Ja jännitys piti päästä purkamaan. Rikoimme vihdoin jään ja aloimme suudella, asiat etenivät nopeasti ja otimme taksin hänen kotiinsa. Taksimatka oli aika rankka ottaen huomioon, kuinka humalassa olimme, ja kun pääsimme perille, hän riisui vaatteeni ja työnsi minut sängylle. En voinut uskoa onneani, kun tämä vihdoin tapahtui niin pitkän ajan jälkeen, hän suuteli minua huulilta alas aina vaginaan asti, ja noin 20 sekuntia kestäneen suuseksin jälkeen... oksensi koko alaruumiilleni. Sanotaan vain, että puhdistin itseni ja kävelin iloisesti walk of shame -reissun kotiin."

Tökkii kielellä

"Poikaystäväni rutiininomaisesti tökkii kielensä emätinaukkooni ajatellen, että nautin siitä – en tunne mitään, mutta esitän [nauttivani], koska en halua loukata hänen tunteitaan!"

Sylkeä oli kaikkialla

"Exäni seitsemän vuoden takaa sylkäisi kerran klitorikselleni antaessaan suuseksiä, ja siellä valui niin paljon sylkeä, että kiljaisin ja minun oli pakko mennä pesulle. En koskaan enää antanut hänen antaa suuseksiä. Jälkiviisaasti ajatellen, hän ei ollut koskaan erityisen hyvä sängyssä."

Väärä paikka

"Kamalinta suuseksiä oli exäni kanssa. Hän nuoli jatkuvasti pissareikääni ja näpytteli sitä luullen kivusta aiheutuvia nytkähdyksiäni nautinnon nytkähdyksiksi! Se ei ole klitorikseni, idiootti."

Aakkoset väärällä tapaa

"Minulla on hyvä tarina. Tapailin miestä, joka ei ollut koskaan ennen antanut suuseksiä, joten hän pyysi kavereiltaan neuvoa. He kehottivat häntä tekemään aakkoset, sillä ne erilaiset muodot tuntuisivat hyvältä. Ilmeisesti hän ei ymmärtänyt, että hänen pitäisi kirjoittaa aakkoset kielellään, joten hän käytännössä vain kuiskasi aakkosia alapäätäni vasten. Makasin siinä vain ajatellen, että 'öö, okei?'. Juttelin hänen ystävilleen jälkeenpäin ja ymmärsin hänen mokansa."

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat