Seiska: Maskikaupoilla jättitilin tehnyt liikemies Sarmaste osti puolen miljoonan euron Bentleyn – kurvasi MTV:n haastatteluun Porschella

0:27
Seiskan tietojen mukaan Sarmaste tuhlasi ainakin kahteen luksusautoon.

Seiskan tietojen Onni Sarmaste olisi ostanut maskikauppojen jälkeen itselleen puoli miljoonaa euroa maksaneen Bentleyn sekä Porschen.

Huoltovarmuuskeskus maksoi Onni Sarmasteen yritykselle maskikaupoista kaikkiaan 4,98 miljoonaa euroa. Seiskan mukaan raha poltteli sen verran liikemiehen taskuissa, että sitä tuhlattiin ainakin kahteen luksusautoon.

Toinen autoista on noin puoli miljoonaa euroa maksava Bentley Continental GT. Lehden mukaan Sarmaste osti myös Porschen. 

Autot olivat vielä kuun alussa Sarmasteen asunnon edessä Helsingin Lehtisaaressa. Nyt ne on siirretty pois, koska joku heitti kiven sisään hänen asuntonsa ikkunasta.

– Joudun muuttamaan siitä asunnosta pois, eli en pysty enää palaamaan kotiini. Minulla on onneksi paljon ystäviä, joilta olen saanut apua. Mutta tämän kohun seurauksena joudun varmaan hankkimaan turvamiehen ja salaamaan kaikki omat tietoni, Sarmaste kertoi MTV Uutisille.

Sarmaste oli tiistaina MTV Uutisten haastattelussa Pasilassa. Haastatteluun hän tuli Porschella, joka ei kuitenkaan ollut Sarmasteen. Bentleystä Sarmaste ei halunnut haastattelussa puhua. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja