Sean Connery sairasti viimeisinä vuosinaan dementiaa eikä enää pystynyt ilmaisemaan itseään, kertoo leski – "Ei se ollut hänelle mitään elämää"

2:27
Näyttelijä Sean Connery nukkui pois rauhallisesti Bahamalla – tässä paloja legendan uralta

Legendaarinen skottinäyttelijä Sean Connery sairasti dementiaa. Asiasta kertoi Conneryn vaimo Micheline Roquebrune tänään.

Alkuperäisenä James Bond -näyttelijänä tunnetun Sean Conneryn kuolemasta uutisoitiin eilen. Connery oli kuollessaan 90-vuotias.

Leski Micheline Roquebrune kertoi Mail on Sundaylle, että Connery kuoli rauhallisesti perheenjäsentensä ympäröimänä. Roquebrunen mukaan Connerylla oli dementia, ja tämä oli toivonut voivansa vain "liukua pois" vailla erityistä hässäkkää.

– Ei se ollut hänelle mitään elämää. Viimeisinä aikoinaan hän ei pystynyt ilmaisemaan itseään, leski sanoi haastattelussa.

"Tiedän että tulee olemaan vaikeaa"

Roquebrune ja Connery ehtivät olla naimisissa yli 45 vuotta. Roquebrune kehui Mail on Sundaylle sekä puolisoaan että heidän yhteistä elämäänsä.

– Tiedän, että ilman häntä tulee olemaan hyvin vaikeaa. Mutta ei se voinut kestää ikuisesti, ja hän lähti rauhallisesti, hän totesi.

Connery haudataan yksityisessä seremoniassa, ja varsinainen muistotilaisuus järjestetään myöhemmin.

Useita palkintoja urallaan voittanutta Connerya ovat viikonlopun aikana muistaneet niin entiset kollegat, nykyiset näyttelijätähdet kuin poliitikotkin. Hyvästejä ovat jättäneet muun muassa Connerya Bondina valkokankaalla seuranneet näyttelijät.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja