Sauli Koskinen saapuu Suomeen – entä Adam Lambert?

Amerikassa nykyään asuva Suomen Big Brother 2007 -voittaja aikoo piipahtaa jälleen Suomessa.

Sauli Koskinen asuu nykyään kumppaninsa, American Idol -tähti Adam Lambertin kanssa Los Angelesissa. Sauli on kotiutunut hyvin Jenkkeihin, mutta sunnuntaina Sauli kirjoittaa blogiinsa saapuvansa Suomeen yllättäen jo ensi viikonloppuna.

– Huomenna alan kai jo pakkaamaan ja nähdään sitten ensi viikonloppuna, koti-Suomi! yay! Ai miksi mä tuun Suomeen yhtäkkiä? No mulla on teille niitä ylläreitä! Sauli kirjoittaa arvoituksellisesti.

Sauli on seurannut myös rapakon takana Suomen otteita juuri päättyneessä jääkiekon MM-turnauksessa. Vaikka Suomi hävisi pronssiottelun Tshekeille, ei Sauli neljännestä sijasta masennu.

– Mut hei neljäs sija on tosi hyvä kovassa seurassa ja ensi vuonna taas uudestaan. Leijonat taisteli hienosti ja isännöi hyvän turnauksen! Kiitos Leijonat! Sauli kirjoittaa.

Sauli ei paljasta sitä, saapuuko myös miehen sydämen valittu hänen kanssaan Suomeen. Jos näin on, täytyy ainakin toivoa, että kaksikon loma sujuu rauhallisemmissa merkeissä kuin viimeksi. Jouluna 2011 Suomeen saapuneet Adam ja Sauli tappelivat ja joutuivat putkaan. Tapahtuma ylitti uutiskynnyksen myös ulkomailla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat