Saturday Night Live -tähti julkaisi huolestuttavan päivityksen sosiaalisessa mediassa – poliisi vieraili Ariana Granden ex-kihlatun luona

Pete Davidson esiintyi SNL:ssä huolestuttavan päivityksen jälkeen 2:10
Pete Davidson esiintyi SNL:ssä huolestuttavan päivityksen jälkeen

Pete Davidson aiheutti laajaa huolta julkaisemalla sosiaalisessa mediassa itsetuhoiselta kuulostavan viestin.

New Yorkin poliisi huolestui Saturday Night Live -tähti Pete Davidsonista, joka jakoi hiljattain Instagram-tilillään hälyttävän päivityksen. 

– En halua olla tämän maan päällä enää, Davidson kirjoitti tilillään. 

Päivityksen johdosta poliisi vieraili viikonloppuna Davidsonin luona tarkistaakseen, että tällä on kaikki hyvin. Davidsonin päivitys poistettiin ja NBC ei peruuttanut Saturday Night Liven esitystä, jossa Davidson nähtiin tuttuun tapaan. 

Jaksossa Davidson esitteli musiikkivieraat Miley CyrusinMark Ronsonin sekä Sean Ono Lennonin, jotka esittivät yhdessä John Lennonin kappaleen Happy Xmas (War is Over). Davidson esiintyi jaksossa ainoastaan kyseisen esittelyn verran, eikä häntä nähty osana ohjelman sketsejä. 

Davidsonin fanit sekä viranomaiset huolestuivat erityisesti sävystä, jolla mies oli kirjoittanut päivityksensä. 

– Teen parhaani pysyäkseni täällä, mutta en oikeastaan tiedä kuinka paljon pidempään kestän. Kaikki mitä olen yrittänyt tehdä, on auttaa ihmisiä. Muistakaa vain, että minähän sanoin teille, Davidson kirjoitti sydänemojin kera. 

Sosiaalinen media räjähti, kun ihmiset jakoivat tukeaan 25-vuotiaalle tähdelle. 

– Koita kestää. Tuolla on saatavilla paljon apua. Antaudu rakkaudelle... rukoilen sinun vuoksesi Pete. Olen ollut samassa paikassa. Se tulee paranemaan, eräs käyttäjä kirjoitti Twitterissä.

Aiemmin tässä kuussa Davidson kirjoitti Instagramissa epävakaasta persoonallisuudestaan, josta hän on kertonut kärsivänsä. Hän on kertonut haluavansa auttaa muita, jotka kärsivät samasta asiasta. 

– Sillä ei ole väliä, kuinka kovasti internet tai kukaan yrittää saada minut tappamaan itseni. En tee niin. Olen surullinen siitä, että minun täytyy edes sanoa näin. 

Päivityksensä jälkeen Davidson poisti sosiaalisen median tilinsä.

Davidson kihlautui laulaja Ariana Granden kanssa kesäkuussa 2018, mutta he erosivat tänä syksynä. Davidson esiintyi Saturday Night Livessa ensimmäistä kertaa vuonna 2014. 

Lue myös:

    Uusimmat