Mainos

Ariana Grande erosi koomikkomiehestään – kihlat kestivät vain muutaman kuukauden

0:47

Yhdysvaltalainen supersuosittu laulaja Ariana Grande on eronnut.

Laulaja Ariana Grande on eronnut Pete Davidsonista. Pari ehti seurustella toukokuusta lähtien. Eropäätöksensä kerrotaan olleen yhteinen.

Ariana Grande kohtasi suuren surun vain hiukan yli kuukausi sitten, kun hänen ex-poikaystävä muusikko Mac Millerkuoli tehdessään itsemurhan. Miller oli aikaisemmin itse kertonut kärsivänsä päihdeongelmista. 

Grande on tragedian jälkeen usein muistellut Milleriä sosiaalisessa mediassa, joka uskotaan olleen yksi syy parin eroon.

Lisäksi molemmat ovat tahoillaan erittäin kiireisiä. Ariana Grande kiertää ympäri maailmaa keikkaillessa samalla, kun Pete Davidsonilla on vakituinen pesti legendaarisessa Saturday Night Live -ohjelmassa.

Kumpikaan tähdistä ei ole vielä virallisesti tiedottanut erosta, mutta esimerkiksi Pete Davidson poisti oman Instagram-tilinsä erohuhujen voimistuttua. Ariana Granden suosiosta kerrottakoon, että hänellä on yli 131 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. 

Grande ja Davidson tapasivat esimmäisen kerran vuonna 2016 SNL-ohelmassa. Kesäkuussa Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu koomikko Davidson kertoi parin menneen kihloihin.

Lähde: CNN, People

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.