Mainos

Ariana Granden kanssa kihloihin mennyt Pete Davidson: "Tämä on v*tun mahtavaa"

Näyttelijä ja koomikko Pete Davidson vahvisti huhut kihlautumisesta keskusteluohjelmajuontaja Jimmy Fallonille.

Pete Davidson ja Ariana Grande yllättivät faninsa, kun kaksikon huhuttiin kihlautuneen vain muutaman viikon seurustelun jälkeen. Nyt Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu Davidson vahvisti Jimmy Fallonille viimeisetkin huhut todeksi: Pari on mennyt kihloihin.

Davidson oli silminnähden innoissaan asiasta. Kaksikko tapasi ensimmäisen kerran Saturday Night Live -sarjan kuvauksissa kaksi vuotta sitten ja alkoi seurustella tämän vuoden toukokuun aikana.

– Minusta tuntuu, kuin olisin voittanut jonkun kilpailun. Tämä on sairaan siistiä. Tämä on v*tun mahtavaa, Jimmy! Davidson kajautti Fallonille.

Paikallaolleiden mukaan Grande katseli Davidsonin haastattelua lavasteissa. Laulaja säteili seuratessaan kihlattuaan puhumassa viihdealan uudesta suosikkiparista.


Davidson mainitsi haastattelussa myös joidenkin fanien reaktioita kaksikon päätökseen mennä kihloihin.

– Joku tyyppi tuli sanomaan minulle, että annoin hänelle toivoa. En tiennyt, että olen niin ruma, Davidson vitsaili Fallonille.

Uutiset kihlauksesta levisivät ensimmäistä kertaa muutama viikko sitten. Vierailu Fallonin ohjelmassa oli ensimmäinen kerta, kun kumpikaan kaksikosta on varmistanut kihlauksen virallisesti todeksi.

Lähde: E! News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.