Sattuman kautta Suomeen muuttanut Salkkarit-tähti hehkuttaa: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

5:40
Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila kertoo havainneensa yhden suuren eron työelämässä Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Mistä on kyse? Katso haastattelu!

Kevään aikana Salkkareihin saapuva uusi näyttelijä Johanna Anttila paljastaa Instagramissa nauttivansa elämästään Suomessa Yhdysvalloissa vietettyjen vuosien jälkeen.

Pihlajakadulle ilmestyy toukokuussa uusi kasvo, kun Johanna Anttilan roolihahmo hyppää mukaan suosikkisarjaSalattujen elämien juonikoukeroihin.

Yhdysvalloissa näyttelijäksi opiskellut Anttila kertoi MTV Uutisille asian julkistuksen yhteydessä, että päätyi takaisin kotimaahansa sattuman kautta, kun koronapandemia iski maailmalle viime keväänä juuri, kun hän oli kolmen viikon reissulla Suomessa.

– Kymmenen päivää sen jälkeen, kun tulin, alkoi matkustuskielto. Päätin jäädä vähän pidemmäksi aikaa, ja se venähtikin taas vähän pidemmäksi aikaa. Sitten täällä olikin mukava olla ja päätin, että jään tänne kokonaan, yli seitsemän vuotta Yhdysvalloissa asuva Anttila kertoi MTV:lle.

Nyt hän kertoo Instagram-tilillään saaneensa paluunsa jälkeen paljon kyselyjä siitä, kaipaako hän takaisin Yhdysvaltoihin ja vastaa päivityksessään suoraan kysymykseen.

– Rehellisyyden nimissä en ole kaivannut. Suomi on upea maa, upeampi kuin mitä pois lähtiessäni osasin edes arvostaa. Melkein kaikki käytännön asiat tuntuvat täällä todella helpoilta verrattuna USA:n kuvioihin. Suomi tuntuu kodilta, Anttila kirjoittaa.

Hän kertoo kirjoituksessaan arvostavansa kotimaassa etenkin rauhaa ja kertoo löytäneensä tasapainoa omaan elämäänsä. Suomesta on löytynyt myös uusi rakkaus.

– Iso plussa on, että saan olla lähellä rakkaita ystäviä ja perhettä, ja että olen saanut täältä niin upean parisuhteen, etten tiennyt sellaisia edes oikeasti olevan olemassa, Anttila paljastaa iloiset uutiset.

– Hassua ajatella, että vielä pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan muuttavani takaisin, ja kuitenkin nyt kun sen tein, olen onnellisempi kuin koskaan. Elämä on hassua. 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja