Sateenkaaren värejä ja kantaa ottavat lenkkarit – tässä ovat Emmy-gaalan erikoisimmat asut

Vuoden 2018 Emmy-gaalan ikimuistoisimmat hetket – ohjaaja kosi tyttöystäväänsä 1:49

Emmy-gaalan tähdet säväyttivät asuillaan.

VIDEO: Emmy-gaalassa nähtiin yllättävä kosinta.

Tällä viikolla Los Angelesissa juhlitun Emmy-gaalan punaisella matolla nähtiin toinen toistaan persoonallisempia pukeutujia. Tv:stä tutut tähdet eivät vierastaneet värejä tai erikoisia yksityiskohtia asuissaan.

Tässä kooste gaalan kiinnostavimmista pukeutujista.

Netflixin Queer Eye -sarjan näyttävä viisikko Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Tan France, Antoni Porowski ja Karamo Brown pukeutui kukin omalle tyylilleen uskollisesti. 

Näyttelijä Jenifer Lewis päätti hylätä pukukoodin ja pukeutua päästä varpaisiin Niken asuun. Lewis kertoi haluavansa asullaan kiittää Nikea siitä, että he ovat tukeneet amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Colin Kaepernickia ja tämän protestia rodullista epäoikeudenmukaisuutta ja poliisiväkivaltaa vastaan. 

Kaepernick on Niken tuore mainoskasvo.

Gilmoren tyttönä tunnettu Alexis Bledel on nähty viimeksi The Handmaid's Tale -sarjassa. Tyttömäisen vaaleanpunaisessa asussa huomio kiinnittyi keltaiseen tyllikankaaseen.

Näyttelijä Tiffany Haddish oli yksi gaalan väriläiskistä. Sateenkaaren väreissä hehkuvassa luomuksessa ei oltu säästelty kangasta.

Näyttelijä Tracee Ellis Ross oli ehdolla komediasarjan parhaan naispääosan kategoriassa.  Hänen huomiota herättävä gaalaeleganssinsa sai sekä kehuja että haukkuja

Stranger Things -sarjan nuoret hurmurit Noah Schnapp ja Gaten Matarazzo näyttivät, että miesten juhlapukeutumisessa on muitakin vaihtoehtoja kuin tumma puku.

Lue myös:

    Uusimmat