Sari kertoo, miksei hänen ja bachelor-Tuomaksen juttu ottanut tuulta alleen: "Olen erittäin onnellinen..."

Tuomas ja Sari suutelevat 1:06
Tuomas ja Sari kokivat herkkiä hetkiä Bachelor 2022 -kauden aikana.

Ilman viimeistä ruusua jäänyt Sari kertoo MTV Uutisille, miten hän suhtautuu Bachelor 2022 -ohjelman loppuratkaisuun.

Bachelor 2022 -kausi huipentui jännittävään valintaseremoniaan, jossa kumpikin poikamies ojensi valitsemalleen naiselle viimeisen ruusunsa. Tuomas teki valinnan Hannan ja Sarin väliltä, ja päätyi lopulta antamaan viimeisen ruusunsa Hannalle.

Sari kertoo MTV Uutisille, että hän oli rehellisesti sanoen aidosti onnellinen sekä Hannan että Tuomaksen puolesta.

– Kyseessä on rakkausohjelma, jossa haetaan ensisijaisesti tietenkin rakkautta. Mielestäni kilpaileminen rakkaudesta on ajatuksena vaikea - siitäkin huolimatta, että syvempiä tuntemuksia olisi syttynyt, hän sanoo.

Sari kertoo, ettei hänelle lopulta syntynyt syvempiä tunteita Tuomasta kohtaan, eikä hän kokenut kaksikon välillä olevan kipinöintiä. Tämän perusteella Sari ajatteli, että mikäli hän ei itse tuntenut kipinöintiä, ei luultavasti tuntenut Tuomaskaan.

– Senkin takia mietin, että minä olen erittäin onnellinen, jos Hannalla ja Tuomaksella klikkaa ja heille tulee enemmän tunteita ja ihastusta tai jopa rakastumista, hän sanoo.

Sari kertoo hänestä ja Hannasta tulleen läheisiä Bachelor-kokemuksen aikana.

– Me pohdimme, spekuloimme ja puhuimme kaikesta aina yhdessä, mikä oli tosi ihanaa. En olisi toivonut Tuomaksen tiimiin ketään muuta yhtä paljon, hän sanoo.

– Välillä mietimmekin, että on se vähän tietyllä tavalla erikoinen tilanne, että olet niinkin hyvä ystävä jonkun kanssa, ja te deittailette samaa miestä, hän jatkaa.

Sari sanoo olevansa myös hyvissä väleissä myös Tuomaksen kanssa. Kaksikko on keskustellut ohjelman jälkeen muun muassa jaksoissa nähdyistä käänteistä.

– Mielestäni välimme ovat vaan parantuneet, ei ole puolin tai toisin mitään negatiivista, hän toteaa.

Sari paljastaa olevansa tällä hetkellä sinkku.

– Olen ollut nyt kolmisen vuotta sinkkuna, niin olisi mukavaa jossain vaiheessa löytää se oikea. Mutta enpä minäkään halua etsimällä etsiä, uskon, että sitten kun oikea henkilö tulee vastaan niin sen tietää, hän sanoo.

Sari kertoo, että hänen elämässään puhaltavat tällä hetkellä uudet tuulet. Nainen vaihtoi kolme kuukautta sitten maisemaa ja muutti vaihto-opintojen perässä Milanoon.

– Olen ainakin syksyyn asti (Milanossa). Olen vähän pyöritellyt, jos hakisin opinnäytetyöpaikkaa täältä, koska koulutuksestani puuttuu enää opinnäytetyö, niin pystyisin tekemään sen täälläkin, jos saisin vaan paikan.

Alla olevalla videolla Tuomakselta viimeisen ruusun saanut Hanna kertoo ajatuksiaan kaksikon eron jälkeen.

Bachelor-sarjan Hanna:"Arvostan rehellisyyttä" 0:55

Koko Bachelor 2022 -kausi ja kaikki Ruusun jälkeen -jaksot löytyvät mtv-palvelusta. Haku uudelle Bachelor-kaudelle on auki!

Lue myös:

    Uusimmat