Mainos

Saran keittiö: Vappusalaatit

Pesto-perunasalaatti

5-6 henkilölle

  • 400 g perunoita keitettynä, kuorittuna ja viipaloituna
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl pestoa
  • loraus kermaa (Ingman)
  • 1 dl herneitä, sulatettuna
  • mustapippuria
  • suolaa

Ensimmäiseksi tee kastike: Sekoita kulhossa 4rkl majoneesia, 1rkl pestoa, loraus kermaa ja 1dl sulatettuja pakaste herneitä. Lisää valmis kastike perunaviipaleiden joukkoon. Lopuksi mausta perunasalaattia hieman mustapippurilla ja suolalla.

Melonisalaatti

5-6 henkilölle

  • 1 cantaloupemeloni, palloraudalla palloiksi kaiverrettuna
  • 200 g mini-mozzarella palloja
  • 60 g serranokinkkua, leikattuna suikaleiksi
  • 1 rkl balsamico-viinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 nippua mintunlehtiä

Laita isohkoon kulhoon melonipallot, mozzarellapallot ja pieneksi leikattu serranokinkku. Seuraavaksi tee kastike: sekoita erillisessä kulhossa balsamico-viinietikka, oliiviöljy, suola ja mustapippuri. Kaada valmis kastike salaattiainesten joukkoon ja sekoita. Lopuksi koristele melonisalaatti mintunlehdillä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.