Muun muassa kaprikset ja kirsikkatomaatit tuovat simpukka-ateriaan vaihtelua. Sara tarjoilee simpukat tomaattikastikkeen kanssa.
- 6 kpl kampasimpukoita
- Ingman-voita
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl raastettua valkosipulia
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 3 rkl sokeria
- 12 kpl kirsikkatomaatteja
- 1 dl valkoviiniä
- 1/2 punasipuli, silputtuna
- 1/2 dl pieniä kapriksia
- 2 rkl persiljaa silputtuna
Ensimmäiseksi laita loraus oliiviöljyä paistinpannulle, lisää joukkoon 1 rkl valkosipulia, 3 rkl tomaattipyreetä ja 3 rkl sokeria. Seuraavaksi lisää 10-12 kirsikkatomaattia ja 1 dl valkoviiniä. Anna ainesten hautua paistinpannulla noin 5-6 minuuttia. Siten lisään joukkoon puolikas punasipuli pieneksi silputtuna, 1/2 dl pieniä kapriksia ja 2 rkl silputtua persiljaa.
Ruskista lopuksi kampasimpukoita tilkassa öljyä ja nokareessa voita, noin 2 minuuttia per puoli. Tarjoile ruskistetut kampasimpukat tomaattikastikkeen kanssa.
Resepti: Sara la Fountain