Saran keittiö: Kampasimpukat tomaattikastikkeella

Muun muassa kaprikset ja kirsikkatomaatit tuovat simpukka-ateriaan vaihtelua. Sara tarjoilee simpukat tomaattikastikkeen kanssa.

  • 6 kpl kampasimpukoita
  • Ingman-voita
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl raastettua valkosipulia
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 3 rkl sokeria
  • 12 kpl kirsikkatomaatteja
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1/2 punasipuli, silputtuna
  • 1/2 dl pieniä kapriksia
  • 2 rkl persiljaa silputtuna

Ensimmäiseksi laita loraus oliiviöljyä paistinpannulle, lisää joukkoon 1 rkl valkosipulia, 3 rkl tomaattipyreetä ja 3 rkl sokeria. Seuraavaksi lisää 10-12 kirsikkatomaattia ja 1 dl valkoviiniä. Anna ainesten hautua paistinpannulla noin 5-6 minuuttia. Siten lisään joukkoon puolikas punasipuli pieneksi silputtuna, 1/2 dl pieniä kapriksia ja 2 rkl silputtua persiljaa.

Ruskista lopuksi kampasimpukoita tilkassa öljyä ja nokareessa voita, noin 2 minuuttia per puoli. Tarjoile ruskistetut kampasimpukat tomaattikastikkeen kanssa.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat