Sara Sieppi teki jotain poikkeuksellista ja sai someseuraajat ärsyyntymään – Shirly Karvinen kuittasi välittömästi: "Ahdistavaa"

Sara Sieppi juhlii Linnan jatkoilla ihonmyötäisessä iltapuvussa – oma vaatemallisto ilmestyy ensi viikolla 3:17
Sara Sieppi juhli viime vuonna Linnan jatkoilla ihonmyötäisessä iltapuvussa

Sara Siepin keittiössä syntyi eilen pellillinen herkullisen näköisiä mokkapaloja, mutta someseuraajien huomio kiinnittyi aivan muuhun.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Sieppi on koronakriisin aikana esitellyt useampaan kertaan kokkaustaitojaan Instagram-tilillään, jossa hänellä on huimat 175 900 seuraajaa. Eilen illalla Sieppi innostui leipomaan pitkästä aikaa, ja kaunottaren keittiössä syntyikin herkullisen näköisiä mokkapaloja. Sieppi ei ole ainoa missikaunotar, joka on leiponut koronakriisin aikana, sillä Shirly Karvisen keittiössä syntyi kanelipullia – jotka kieltämättä olivat hieman kyseenalaisen näköisiä.

Sieppi sai leipomiset onnistuneesti valmiiksi, joten hän päätti maistaa herkullisen näköistä tekelettään.

– Kuinka moni menettää yöunet tämän takia? Sieppi kyseli nauruhymiön kera.

Osa seuraajista innostui asiasta, kun taas suurin osa kauhisteli kaunottaren erikoista päätöstä leikata ensimmäinen pala keskeltä.

– AHDISTAVAA, Shirly Karvinen riensi kommentoimaan.

– BOSS! Oon aina halunnu tehä noin! Maryam Razavi paljasti.

– Onpas ärsyttäväää, nään unta tästä

– Mä en oo tarkka oikein missään, mutta tää kuva herättää mussa kauhua!

– Mun sieluun sattuu

– Reunat syödään tietenkin viimeisenä!

Siepin somepäivitykset ovat koronakriisin aikana muuttuneet arkisemmiksi. Milloin hän paistaa uppomunia yöpaidassaan, milloin hän tekee kotijumppaa hulavanteen kanssa.

– Tuntuu, että tällä hetkellä ihmiset haluavatkin nähdä sosiaalisessa mediassa enemmän sitä tavallista, ei kiilloteltua arkea. Mielestäni ihmisten somejutut ovat muuttuneetkin enemmän sellaisiksi. Ajattelin aiemmin, ettei ihmisiä kiinnosta ne normaalit kotijutut, mutta nyt siitä on tullut vain positiivista palautetta, Sieppi kertoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat