Sara Sieppi julkaisi alusvaatekuvan – näpäytti seuraajiaan: "Kymmenen lisäkiloa on tehnyt minut vaan onnellisemmaksi"

6:02
Sara Sieppi puhui somekiusaamisestaan Posse-ohjelmassa.

Seurapiirikaunotar Sara Sieppi näpäytti seuraajilleen takaisin Instagramissa.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Sieppi vihjailee Instagramissa saaneensa kritisoivia viestejä yksityisesti. Tähti julkaisi muutama päivä sitten kuvan, jossa hän syö kakkua heti vuoden alussa.

Nyt Sieppi näpäytti seuraajille takaisin julkaisemalla itsestään mustavalkoisen alusvaatekuvan. Samalla hän kertoo olevansa nyt onnellisempi kuin aikaisemmin.

–Antakaa minun tehdä kokiskakkuja ja syödä konvehteja aamiaiseksi. Kymmenen vuotta missikisoista ja kymmenen lisäkiloa on tehnyt minut vaan onnellisemmaksi. Nautitaan elämästä hyvällä balanssilla, Sieppi kirjoittaa.

Kaunottaren seuraajat ovat tähden kanssa samalla linjalla.

– Hieno asenne, Sara! Kehorauha kuuluu kaikille, myös misseille. Kisoissa kisataan ja jaetaan pisteitä. Muuten muiden ihmisten ominaisuuksien arvioinnin voikin jättää kokonaan tekemättä, henkilö kommentoi.

– Arvostelijoita löytyy aina. Heilläkö muka asiat olisivat paremmin? Kunhan purkavat pahaa oloaan muihin, toinen tuumii.

– Sulla on niin upea uniikki muodokas kroppa ja näytät myös voivan kehossasi hyvin, se on kaikista tärkeintä, Instagramissa hehkutetaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja