Sara Sieppi avautuu missiajoistaan – elämä muuttui hetkessä: "Se oli mulle itselleni tosi sekavaa aikaa"

11:57
Ex-missi Sara Sieppi tienasi viime vuonna reilut 60 000 euroa – viihdetoimittaja kertoo myös Sofia Belórfin tulot

Myös vuonna 2015 Miss Suomeksi kruunattu Rosa-Maria Ryyti samaistuu Sara Siepin sanoihin. 

Nykyisin sosiaalisen median parissa vaikuttava Sara Siepin elämä mullistui, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2011, silloisen kisan voittajan Pia Lambergin luovuttua kruunustaan. 

Voiton jälkeen Sieppi on rakentanut itselleen menestyneen uran ja brändin ympärillensä. Missikaunotar avautuu nyt tuoreessa Instagram-postauksessaan seuraajilleen missiajoistaan. 

Sieppi mainitsee tekstissään, että hän kävi puhumassa asiasta Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa sekä misseyden tuomista varjopuolista, kun hän nousi raketin lailla julkisuuteen Lidlin kassalta.

Sieppi kertoo kirjoituksessaan, ettei näin myöhemmin hän ei ole pystynyt seisomaan missitittelin myötä tulleiden juttujen takana. Hän kertoo, että niistä ajoista on kuitenkin toisinaan hankala puhua. 

– Vasta lähivuosina oon alkanut tajuamaan, että ne kaikki oli osa mun seikkailua ja niitä ei tarvitse hävetä. Päinvastoin. Oon päässyt tekemään upeita juttuja ja saanut unelmieni ammatin. Huomaan silti, että mun on ajoittain edelleen tosi vaikea puhua niistä ajoista, koska se oli mulle itselleni tosi sekavaa aikaa. 

– Mun elämä muuttui kertaheitolla, jouduin aikuistumaan ”maailmassa”, josta en tiennyt mitään ja tein asioita, jotka eivät aina olleet mua. Ajattelin, että niin vain kuuluu tehdä. Vuodet meni vauhdikkaasti ja lujaa, Sieppi jatkaa kirjoituksessaan. 

Siepin päivitys on kerännyt liki 10 000 tykkäystä ja lukuisia kommentteja. Myös julkisuudesta tutut henkilöt ovat kommentoineet päivitystä. 

– Täällä ollaan myös aidosti kiinnostuneita, Jethro Rostedt kirjoittaa. 

– Samaistuin, vuonna 2015 Miss Suomeksi kruunattu Rosa-Maria Ryyti toteaa. 

– Ihana olet. Upea Miss Suomi 2011, Miss Suomi -kisan luotsaaja Sunneva Kantola hehkuttaa. 

Ystävyys Sofia Belórfiin

Linnanahteen podcastissa nousi esille myös Siepin ystävyys Sofia Belórfiin, joka on kevään mittaan yhdistetty Martina Aitolehden ex-puolisoon Stefan Thermaniin. Kolmiodraaman lisäksi Belórf on kuluneen vuoden aikana ollut otsikoissa Katiska-huumevyyhdin yhteydessä, jossa Belórf ja hänen entinen avopuolisonsa Niko Ranta-aho ovat epäiltyinä.

Sieppi paljastaa podcastissa, että hän ja Belórf ovat edelleen läheisiä, vaikka eivät ole koskaan olleet tekemisissä päivittäin.

– Meillä on ollut sellainen ystävyys Sofian kanssa, että hän on asunut paljon ulkomailla, eikä hirveän usein nähdä, mutta kun nähdään, jatkuu juttu siitä mihin on jääty. Ollaan tosi läheisiä ystäviä, hän paljasti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja