Sara Siepin juhlamekon helman pituus puhuttaa – someseuraajilta yksimielinen tuomio

Sara Siepin upea mekko herättää ihastusta someseuraajien keskuudessa.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Sieppi esittelee pikkujoulutyyliään sosiaalisessa mediassa, vaikka tänä vuonna ei ole juuri juhlittu koronakriisin vuoksi.

Siepin päällä on näyttävä juhlamekko, jossa on avoin kaula-aukko sekä selkämys. Sieppi on lisännyt kolme kuvaa, joissa keimailee kameralle. Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

– Oispa elämässä enemmän jouluviikonloppuja! (ja ehkä helman pituutta), Sieppi kirjoittaa kuvan yhteyteen.

(Jos et näy kuvia, voit katsoa ne tästä).

Someseuraajat ylistävät Siepin upeaa tyyliä.

– Upeasti laskeutuva kangas asussasi ja riittävän ”loose”, jotta naiselliset muotosi pääsevät edukseen...

– Oot upee.

– Helman pituus sopiva.

– Lapinmies sanois että ”EI HUONO”.

– Herkullisen ja ihana seksikäs nainen ja ihanat muodot ja huulet

Useamman vuoden somevaikuttajana työskennellyt Sieppi saa aika-ajoin ilkeämielisiä kommentteja. Sieppi on puhunut avoimesti julkisuudessa kiusaamisesta, hän puhui asiasta viimeksi syksyllä Possen suorassa lähetyksessä. Sieppi muistutti, kuinka julkisen hahmon takana on aina oikea ihminen.

– Olen ollut aika syvissä vesissä aikoinaan ja edelleen joutuu kamppailemaan kaikkien kommenttien kanssa. Tuolla halusin tuoda sen ilmi, että se, joka jättää sen ilkeän kommentin, se on sille kaksi sekuntia. Mutta joka sen saa, niin se voi miettiä sitä tosi, tosi pitkään ja pahimmassa tapauksessa voi käydä tosi hassusti ja hullusti. Halusin muistuttaa ihmisiä siitä, Sieppi kertoi lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat