Sara Parikka julkaisi hellyttävän yhteiskuvan kuopuksensa kanssa – äiti ja tytär pukeutuivat samanlaisiin mekkoihin

Sara Parikka jakoi Instagramissa suloisen kuvan, jossa hän poseeraa samaa kuosia olevissa mekoissa vajaan kahden kuukauden ikäisen kuopuksensa kanssa.

Alun perin Salatut elämät -sarjan Peppi Puolakkana suomalaisille tutuksi tullut bloggaaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Parikka sai kolmannen lapsensa keväällä. Saran ja hänen niin ikään Salkkareista tutun miehensä Mikko Parikan  kolmas tytär syntyi 27. maaliskuuta ja sai nimekseen  Melina.

Pari onkin perheenlisäyksen saavuttua julkaissut runsaasti kuvia vauvakuplastaan Instagram-tileillään.

Helatorstaina Sara jakoi seuraajiensa iloksi hellyttävän kuvan, jossa hän poseeraa kuopuksensa kanssa samaa kuosia olevissa kukkamekoissa.

– Tää vauvantuoksu! tuore äiti herkistelee kuvatekstissä.

Parikan loppuraskautta varjosti koronaviruspandemia. Hän kertoi yhdessä toisen entisen Salkkari-näyttelijän Johanna Puhakan kanssa pitämässään Papupata-podcastissa jännittäneensä synnytystä poikkeuksellisissa olosuhteissa.

– Pelkäsin, että sairastun itse tai että vauva sairastuu siihen. Onneksi Mikko oli kotona jo paljon ennen laskettua aikaani, juuri sen vuoksi, että emme saisi koronaa mistään.

Kaikki sujui kuitenkin lopulta hyvin ja synnytys sujui nopeasti.

– Heräsin yöllä yhdeltä supistuksiin ja Melina syntyi puoli kuudelta aamulla eli synnytys oli nopea, Parikka kertaa.

Parikka kertoi hiljattain Instagram-tilillään, että tekeillä on myös toinen kirja. Parikan esikoisteos 365: ilon ja inspiraation vuosijulkaistiin vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat