Mainos

Huhu: Jättipuhelinten kuningas jäi viime vuonna tulematta Suomeen – seuraaja tulee

Samsungin viimesyksyinen päätös jättää Galaxy Note 5 julkaisematta Euroopassa sai aikaan kohtuullisen paljon huomiota ja ihmetystä. Note-sarjan puhelimia voinee pitää isojen, phablet-tyyppisten puhelimien edelläkävijöinä, ja ne ovat onnistuneet saavuttamaan uskollista kannatusta myös Euroopassa. Samsung päätti kuitenkin jättää eurooppalaiset vaille Notea, ja puski sen sijaan täkäläisille markkinoille Galaxy S6 edge+:aa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tänä vuonna on uusi Note jälleen saapumassa myös Eurooppaan.

Techradar-sivusto uutisoi brittiläisen teleoperaattorin työntekijän raportoineen Samsungin suunnitelmista kuluvalle vuodelle. Lähteen mukaan Note-sarjan ystävät älähtivät sen verran Samsungin viimesyksyistä päätöstä, että ensi syksynä Note 6 tultaneen näkemään Iso-Britanniassa, ja näin ollen todennäköisesti myös muualla Euroopassa. Samainen lähde kertoo myös, ettei mahdollista Galaxy S7 edge+:aa tulla täällä maailmankolkassa näkemään.

Viime syksynä Samsung esitteli Note 5:n samaan aikaan Galaxy S6 edge+:n kanssa, ja teknisesti laitteet olivat hyvin lähellä toisiaan. Merkittävimpinä eroina olivat edge+:n kaareutuva näyttö, kun Note 5:n näyttö oli suora, sekä S Pen -ohjauskynä, joka löytyi Note 5:stä, muttei edge+:sta.Tänä vuonna saattaa kuitenkin olla, ettei Samsung julkaise S7 edgestä erillistä plus-versiota, jolloin Note 6 jäisi yksin loppuvuoden lippulaivamalliksi. Joidenkin huhujen mukaan keväällä julkaistava S7 edge saattaisikin olla varustettu peräti 5,5-tuumaisella näytöllä, jolloin 5,7-tuumaisen plus-erikoisversion julkaisu ei olisi kovinkaan järkevää.

Tässä vaiheessa vuotta kaikkiin Galaxy Note 6 -huhuihin kannattaa toki suhtautua varauksella, sillä perinteisesti Note-sarjan laitteet on esitelty vasta loppukesästä tai alkusyksystä, eli suunnitelmat Samsungillakin ehtivät vielä muuttua suuntaan jos toiseenkin.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja