Sampsa Tuomala viritteli jekkusotaa Salkkarit-kulisseihin ja sai lopulta itse nenilleen – näin jäynämestaria vedätettiin usean kollegan toimesta

1:47
Salkkarit-kollegat vedättivät Sampsa Tuomalaa: "Mä luulin, että tämä päivä ei lopu koskaan"

Salatut elämät -kollegat antoivat jekkuja tehtailleelle Sampsa Tuomalalle samalla mitalla takaisin.

Moni Salatut elämät -fani saattoi hieraista silmiään helmikuussa 2020, kun Sampsa Tuomalan näyttelemä Sampo Kaukovaara palasi Pihlajakadulle kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Tuomalan näyttelemä Sampo muutti huhtikuussa 2010 esitetyssä jaksossa Lahteen, ja kului vuosikymmen, ennen kuin hahmo palasi takaisin rakastettuun saippuasarjaan. Tuolloin Viljami-valenimellä Pihlajakadulle palannut Sampo on sittemmin tehtaillut kieroja rahahuijauksia.

Tuomala kertoo MTV Uutisille, että Salkkarit-fanit ottivat hänen paluunsa vastaan positiivisin mielin.

– Enpä hirveästi ole kuullut, että jengi olisi, että "Yh, mene pois!". Tietääkseni hyvin, itselläni on ainakin ollut ihan järkyttävän hauskaa, eikös se ole pääasia, hän nauraa.

Myös työryhmän puolelta vastaanotto oli lämmin. Vaikka Tuomala kerkesi olla sarjasta pois vuosikymmenen, oli takaisin palatessa tunne, kuin hän ei olisi ikinä lähtenytkään.

– Hyvällä tavalla, Tuomala lisää.

Miten Tuomala suhtautuu rahahuijarin rooliin?

Salkkarit-fanit ovat pitäneet Tuomalan näyttelemän Sampon rahahuijauksiin liittyvää toimintaa ilkeänä ja pahana. Tämä on Tuomalan mukaan hyvä asia, sillä silloin hän tietää tehneensä näyttelijäntyönsä hyvin.

Tuomalan mielestä Sampo ei ole läpeensä paha hahmo, vaikka hänen toimintansa rahahuijausten suhteen onkin ikävää.

– Vaikka se on vähän tämmöistä Auervaara-meininkiä, niin hän (Sampo) ei kuitenkaan ole psykopaatti. Kuitenkin sieltä löytyy sellaista empatiaa vähäsen, Tuomala kuvaa.

Rahansa rehellisin keinoin tienaava Tuomala ei samaistu näyttelemäänsä hahmoon, ja siksi rahahuijarin esittäminen on ollut hauskaa.

– On ihanaa, että pääsee sukeltamaan tuollaiseen ihan täysin erilaiseen maailmaan ja oikeasti tekemään näyttelijäntyötä, hän hehkuttaa.

Tulevista juonikuvioista Tuomala paljastaa sen verran, ettei seepra pääse raidoistaan, vaan tällä hetkellä kiivaasti uuden huijauksen kohdetta etsivä Sampo tulee jatkamaan kavalluksiaan.

Tuomala kertoo, että yksikään työpäivä Salatuissa elämissä ei ole samanlainen. Siitä hän on myös itse pitänyt huolen tekemällä työkavereilleen erilaisia kujeita ja jekkuja tähtäimessään saada aikaan jekkusota.

Tuomala sai pitkään olla jekuttajan roolissa, kunnes hetki sitten useampi työkaveri antoi hänelle samalla mitalla takaisin. Tuomalaa vedättivät muun muassa näyttelijäkollegat Jasmin Voutilainen, Vivi Wahlström, Emma Nopanen ja Olga Heikkala.

Katso yllä olevalta videolta, miten kollegat jekuttivat Tuomalaa!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja