Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Sampsa Tuomala palaa Salkkareihin – muistelee takavuosien kommelluksia: "Tuli pieni vekki otsaan"

0:10
Näiden terveisten kera Sampsa Tuomala palaa Pihlajakadulle!

Sampsa Tuomala palaa Pihlajakadulle kymmenen vuoden jälkeen.

Salatut elämät-ohjelmassa nähdään todellinen jättiyllätys, sillä Pihlajakadun vuonna 2010 jättänyt Sampsa Tuomalapalaa ohjelmaan.

Tuomala esitti Sampo Kaukovaaraa sarjassa vuosina 2008-2010. Vuonna 2012 hän palasi ohjelman näyttelijäkaartiin Salatut elämät -ohjelmaan perustuvassa Nightmare – painajainen merellä-elokuvassa.

Näyttelijä on innoissaan paluustaan, päällimmäisinä tunteina ovat suuri into ja ilo. Tuomalasta tuntuu kuin hän ei olisi koskaan edes ehtinyt poistua Pihlajakadulta – vaikka runkosarjan ajoista on hänen kohdallaan kulunut jo kymmenen vuotta.

– Tuuri kävi, että pyydettiin takaisin, ja kyllä heti vastasin, että ehdottomasti tulen.

Sarjasta poistumisen jälkeen näyttelijän työt vaihtuivat Tuomalan kohdalla ravintola-alan hommiin. Lisäksi Tuomala on ollut innokas urheilija erityisesti koripallon saralla. Hän kertoo saaneensa tehdä töitä, mistä on pitänyt, pysytelleensä terveenä sekä onnellisena.

– Ikää on tullut enemmän, mikä on myös ihanaa. Se voi kuulostaa tosi hassulta ja tylsältä, mutta elämä on kuljettanut paikasta toiseen.

Tuomala kertoo, ettei hän ole pitänyt juurikaan yhteyttä vanhoihin näyttelijäkollegoihinsa. Pääkaupunkiseudulla pysytellyt mies on toisinaan ohimennen törmännyt vanhoihin Pihlajakadun työkavereihin, mutta tiiviimpää yhteydenpitoa ei ole ollut.

Tätä Tuomala harmittelee, sillä hänen mukaansa sarja on täynnä mahtavia ihmisiä, joiden kanssa hän varmasti viihtyisi myös vapaa-ajallaan.

– Toivottavasti saisi itseään vähän niskasta kiinni, ettei olisi ihan täysin kotirottana vaan koko ajan, vaan tekisi sitten muutakin, näyttelijä nauraa.

Aikaansa Salkkareissa Tuomala muistelee erittäin suurella lämmöllä. Hän korostaa ohjelman olleen erittäin arvokas koulu aikoinaan nuorelle miehelle, joka haaveili näyttelijän ammatista.

Tuomalan mieleen on myös jäänyt useita erilaisia sattumuksia kuvauksista. Yksi mieleenpainuvimmista tapauksista oli, kun Tuomala kuvasi aikoinaan kohtausta, jossa hänen esittämänsä Sampo syöksähtää rappukäytävässä kohti hissiä, tarkoituksenaan saada sen ovi mahdollisimman nopeasti auki päästäkseen kyytiin ennen kuin vastanäyttelijä suuntasi alas. Tämä ei kuvauksissa ollut kuitenkaan kaikista yksinkertaisin tehtävä.

– Vahingossa vetäisin sen hissin oven täysiä omaan naamaani. Tietysti nauratti tosi paljon, ei onneksi sattunut mutta tuli pieni vekki otsaan, mikä piti maskeerata uudestaan piiloon. Mutta se oli tosi hauskaa.

Näyttelijä odottaa suurella jännityksellä sitä minkälaisen reaktion hänen paluunsa ihmisissä aiheuttaa. Tärkeintä miehen mukaan kuitenkin on se, että jonkinlainen reaktio syntyy.

– Kunhan reaktio tulee, sitten olen iloinen. Toivottavasti tulee, ihan sama mikä se on. Reaktio on aina hyvä.

Tulevista käänteistä Tuomala on vähäsanainen, mutta antaa pienen paljastuksen siitä, minkälainen hahmo Sampo Kaukovaara on nykyään.

– Sampohan ei ole enää nuori aikuinen vaan oikeasti aikuinen, mikä on tietenkin huomattava muutos. Hän on elänyt tuossa välissä hyvin erikoista elämää, sanotaanko näin. Ja sitä kautta hän tulee tuomaan paljon hyvin, hyvin mielenkiintoisia ja jännittäviä juonenkäänteitä.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja