Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Teemu Lehtilä kaivoi Salkkarit-pahiksen rooliin täysin uuden vaihteen: "Virkistävää saada näytellä hahmoa, jolla ei ole ketunhäntää kainalossa"

2:52
Teemu Lehtilän roolihahmo Aaro elää poikkeuksellista elämänvaihetta Salkkareissa

Salkkarit-pahis Aaro Vaalanne kärsii muistinmenetyksestä. Käänne on vaikuttanut merkittävästi hahmoa näyttelevän Teemu Lehtilän työhön.

Salatut elämät -sarjan vihattu ja rakastettu pahis Aaro Vaalanne on varmasti yksi eniten tunteita herättävistä hahmoista sarjan 21-vuotisessa historiassa.

Aaroa näyttelevä Teemu Lehtilä paljasti Salkkareiden syntymäpäivillä 22. tammikuuta, että hahmon viimeisimpien käänteiden mukaan hän on päässyt kaivamaan esiin aivan uuden puolen Aarosta.

– Käänne on ollut hyvinkin suuri. Se on kuin uusi rooli: hän ei muista mitään entisestä elämästään ja teoistaan. On hyvin virkistävää saada näytellä hahmoa, jolla ei ole ketunhäntää kainalossa, mielissään tilanteesta oleva Lehtilä kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

Lehtilä kertoo saavansa edelleen hahmosta palautetta katsojilta. Palautetta tulee laidasta laitaan.

– Pääasiassa palaute on hyvää, mutta toisinaan karkeampaakin. Mutta se kuuluu asiaan ja on hyvä, että hahmo herättää tunteita, näyttelijä pohti.

Lisää Teemu Lehtilän mietteitä hahmostaan ja sen herättämistä tunteista yllä olevalla videolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja