Sami Yaffa kannustaa vaimoaan Meeri Koutaniemeä Tanssii Tähtien kanssa -yleisössä – kertoo avoimesti tunnelmistaan: "Hermoraunio!"

Muusikko Sami Yaffa kannustaa vaimoaan Meeri Koutaniemeä hänen Tanssii Tähtien Kanssa -taipaleellaan.

Viime viikolla parhaat pisteet napanneella Meeri Koutaniemellä on Tanssii Tähtien Kanssa -taipaleellaan kotiväen tuki. Valokuvaajan aviomies, rock-muusikko Sami Yaffa seuraa lähetyksiä studiolla paikan päällä, ja kertoo tekevänsä kaikkensa auttaakseen vaimoaan.

Yaffa kuvasi tunnelmiaan MTV Uutisten haastattelussa, ja kertoi olleensa ensimmäisen lähetyksen aikana tunnekuohussa.

– Hermoraunio! Meeri oli kuin viilipytty, Yaffa nauraa.

– Mielettömän kivaahan tämä on joka sunnuntai, toivottavasti. Katsotaan, mitä tapahtuu!

Yaffa kertoi vaimonsa treenaavan tanssimista maanantaista perjantaihin 5–7 tuntia päivässä. Tämä on luonnollisesti vaikuttanut myös pariskunnan arkirytmiin.

– Onhan se paljon muuttanut kaikennnäköistä. Musta on tullut enemmän tai vähemmän Meerin kuski! Kuskaan häntä edestakaisin ja vien kenkiä suutariin, Yaffa kertoo pilke silmäkulmassaan.

Yaffa kertoo tottuneensa siihen, että hänen vaimonsa suhtautuu kaikkiin työn alla oleviin projekteihinsa äärimmäisellä vakavuudella – eikä hän tee tässä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman osalta poikkeusta.

– Meeri ottaa kaiken, mitä hän tekee, tosissaan ja tekee kaiken kunnolla. Olen tottunut siihen ja hänen työnsä puolesta hänen täytyy olla paljon poissa, Yaffa toteaa.

Yaffa itse kertoo olevansa onneton tanssija.

– Mulla on kaksi vasenta jalkaa. Tanssin bassoni kanssa ja siihen se jää, mies nauraa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja