Saltburn-elokuva synnytti erikoisen ilmiön – "Jacob Elordin kylpyvettä" myydään kynttilän muodossa

Varoitus! Tämä artikkeli sisältää juonipaljastuksia Saltburn-elokuvasta!

Emerald Fennellin ohjaama marraskuussa julkaistu Saltburn-elokuva niittää parhaillaan suurta suosiota sosiaalisessa mediassa. 

Psykologinen draamatrillerielokuva kertoo Oliver Quickista (Barry Keoghan), nuoresta opiskelijasta, joka etsii paikkaansa Oxfordin yliopistossa. Oliver tutustuu hurmaavaan ja aristokraattiseen luokkatoveriinsa Felix Cattoniin (Jacob Elordi) ja päätyy nopeasti tämän maailman pyörteisiin. Kun Oliver kohtaa perhetragedian, kutsuu upporikas Felix uuden ystävänsä kesän ajaksi Saltburniin, sukunsa kartanoon. Edessä on monin tavoin unohtumaton kesä.

Saltburn-elokuva sisältää useita seksuaalisesti latautuneita kohtauksia, jotka ovat herättäneet keskustelua katsojissa ympäri maailman. Yksi elokuvan puhututtaneimmista kohtauksista on niin kutsuttu kylpyammekohtaus, jossa Oliver katselee ensin salaa oven raosta kylpyammeessa masturboivaa Felixiä ja menee sitten ryystämään tämän kylpyvettä ammeen pohjalta.

Kylpyammekohtaus on saanut joidenkin katsojien luovuuden kukkimaan. Netissä nimittäin myydään nyt kynttilöitä, joita kutsutaan Jacob Elordin kylpyvedeksi.

Amazon-verkkokaupassa kylpyvesikynttilästä saa pulittaa reilut 30 euroa. Etsy-verkkokaupassa kyseisestä kynttilästä on myynnissä useita erilaisia versioita, ja niiden hinnat liikkuvat noin 345 euron hujakoilla. Osan luvataan tuoksuvan näyttelijän kylpyvedeltä, kun taas osan kyljessä lukee ainoastaan teksti Jacob Elordi's Bathwater. Myös esimerkiksi kynttiläverkkokauppa Cool Girl Candles myy samanlaisia kynttilöitä.

Saltburnin pääosissa ovat Barry Keoghanin ja Jacob Elordin lisäksi Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver ja Archie Madekwe. Elokuvan ohjaaja Emerald Fennell on ohjannut ja käsikirjoittanut myös vuonna 2020 ensi-iltaan tulleen Lupaava nuori nainen -elokuvan. Elokuva voitti parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen Oscar-palkinnon vuonna 2021.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat