Salkkarit-tähti Johanna Anttila muistelee liikuttavaa synttäriyllätystä: "Ovesta astuikin "vessaan lähtenyt" luokkakaverini..."

Uusi Salkkarit-näyttelijä Johanna Anttila lennähti Pihlajakadulle Yhdysvalloista saakka 5:40
Johanna Anttila kertoi havainneensa yhden suuren eron työelämässä Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Mistä on kyse? Katso haastattelu!

Salkkarit-tähti Johanna Anttila juhli maanantaina syntymäpäiväänsä.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Johanna Anttila täytti vuosia maanantaina 3. huhtikuuta. Hän jakoi Instagram-tililleen kymmenen vuotta sitten otetun kuvan, jossa hän puhaltaa kynttilöitä kakun päältä.

Kuvaan liittyy erityinen muisto, jonka Anttila jakaa someseuraajilleen postauksensa kuvatekstissä.

– Olin Nykissä opiskelemassa näyttelemistä. Tunnin opettaja sanoi, että harjoitellaan kohtaus seuraavaksi valot poissa päältä, jotta esiintyjät pääsevät irti itsetietoisuudestaan paremmin, hän alustaa.

Opettajalla ja luokkatovereilla oli kuitenkin Anttilalle yllätys.

– Todellisuudessa hetken pimeyden jälkeen ovesta astuikin "vessaan lähtenyt" luokkakaverini synttärikakku käsissään kakkukynttilät loistaen pimeydessä, ja koko luokka alkoi laulaa paljon onnea vaan, hän muistelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Paljon on tapahtunut kymmenessä vuodessa. Iso kiitos kaikille mua eilen onnitelleille! Lämmittää sydäntä joka vuosi, Anttila kiittää postauksensa lopussa.

Postauksen kommenttikenttään on jätetty lukuisia syntymäpäiväonnitteluja.

– Suuret onnittelut! 

– Paljon onnea ihana!

Anttilan elämä on pitänyt viime aikoina sisällään myös toisenlaista juhlahumua, kun hän ja hänen puolisonsa Juhamenivät helmikuussa naimisiin

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Anttila on tähdittänyt Salatut elämät -sarjaa keväästä 2021 saakka. 


Lue myös:

    Uusimmat