Salkkarit-kaunotar hurahti uuteen harrastukseen: "Kauheeta, mut samaan aikaan ihanaa"

1:41
Salkkarit-tähti Ilona Chevakova näyttelee uudessa Luokkakokous-elokuvassa: "Vaikuttaa todella lupaavalta"

Salatut elämät -sarjasta tuttu Ilona Chevakova kertoo Instagramissa innostuneensa talviuimisesta.

Muun muassa Salatut elämät -sarjan Sabrina Mustavaaran roolista tuttu näyttelijä Ilona Chevakova kertoo Instagram-tilillään innostuneensa uudesta harrastuksesta. Chevakova julkaisi taannoin kuvan, missä hän poseeraa marraskuisessa maisemassa uima-asu yllään laiturilla ja kertoo aloittaneensa talviuimisen.

– Aluksi se ahdisti. Sit siitä alkoi tulla huume. Kauheeta, mut samaan aikaan ihanaa. Koukkuun jäin. Parasta! näyttelijä hehkuttaa uutta harrastustaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chevakovan Salkkarit-hahmo Sabrina on ollut sarjassa jo pidemmän aikaa keskellä kuumottavia juonenkäänteitä, kun häntä on seurannut jo pidemmän aikaa vainoaja.

Chevakova nähdään kuitenkin Salkkareiden lisäksi pian Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa. Lisäksi hän paljasti alkusyksystä MTV Uutisille saaneensa roolin myös kansainvälisestä rikossarjasta.

– Minulla on ollut paljon hommaa näissä juonenkäänteissä. On ollut oikein tapahtumarikasta ja niin tulee olemaan jatkossakin. Sabrinasta on tehty todella herkullinen hahmo, näyttelijä raotti puolestaan Salkkarit-hahmonsa tulevia käänteitä.

– Hullummaksi ja hullummaksi menee vaan, hän lupaili.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja