Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Sieppaaja hautasi Salkkarit-kaunottaren elävältä – näyttelijä paljastaa nyt, kuinka dramaattiset kohtaukset tehtiin: "Rupeaa väkisinkin ahdistamaan"

2:04
Salkkareiden sieppausdraama huipentui jännittävien vaiheiden jälkeen - katso video!

Näyttelijä Ilona Chevakova paljastaa Instagramissa, miltä tuntui näytellä kohtauksia, joissa hänen Salkkarit-hahmonsa Sabrina haudattiin elävältä.

Salatut elämät -sarjassa seurattiin monta päivää jännityksellä, kuinka vaanijansa elävältä hautamaaksi joutuneelle Sabrina Mustavaaralle käy.

Keskiviikon jaksossa dramaattinen tilanne huipentui, kun Kaukovaaran sisarusten Sampon ja Ainon onnistui kuin onnistuikin pelastaa pinteeseen joutunut kaunotar ajoissa.

Hurja käänne on puhuttanut Salkkari-fanien keskuudessa, ja Sabrinaa näyttelevä Ilona Chevakova kertoikin torstaina Salkkareiden Instagram-tilillä saaneensa paljon kyselyjä siitä, kuinka dramaattiset kohtaukset tehtiin ja millaista niitä oli näytellä.

Chevakova kertoo Instagramin Stories-osioon ladatuilla videoilla, että kohtauksia kuvattiin useampana eri päivänä. Näyttelijä sanoo maanneensa arkussa niin, että yksi seinä tai katto oli avattu kameran sijainnista riippuen.

– Kohtaukset kuvattiin niin, että oli pimeää. Ainoa valo oli puhelimen valo, tai sitten oli pieni valo, joka esitti olevansa puhelimen valo, Chevakova kertoo videoilla.

Hän paljastaa, ettei puhunut kohtauksissa oikeasti puhelimessa vastanäyttelijänsä kanssa, vaan joutui kuvittelemaan, että kuuli kysymykset ja reaktiot.

Chevakova ei kuitenkaan kokenut vaikeaksi eläytyä hurjaan tilanteeseen, jossa hahmo oli itkuinen ja paniikissa.

– Kun kuvittelee päässään, että joku haluaa sut hautaa ja tappaa, niin onhan se niin hirveä ajatus, että rupeaa väkisinkin ahdistamaan. Siinä menee aika syvälle siihen maailmaan, ja sitä kautta ne oikeat kyyneleetkin tulee. 

Hän kertoi jo aiemmin syksyllä MTV Uutisten haastattelussa viihtyvänsä hyvin Sabrinan roolissa, ja kiitteli myös Instagramissa roolin tarjonneen hänelle ammatillisia haasteita.

– On ollut ihan sairaan siistiä, että olen saanut haastaa itseäni ja että olen päässyt tekemään tosi traagista tarinaa. Se on ollut tosi hieno juttu mulle näyttelijänä.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moresta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja