Ilona Chevakova viihtyy Salkkareiden Sabrinana – nappasi roolin myös kansainvälisestä rikossarjasta

Sabrina kohtaa pelottavan yllätyksen 1:13
Ilona Chevakovan näyttelemää Sabrinaa riivaa mystinen vainoaja - kohtasi järkyttävän yllätyksen majatalossa

Näyttelijä Ilona Chevakova nauttii Salatut elämät -sarjan Sabrina Mustavaaran roolissa, mutta samalla hänellä on tulessa myös monta muuta rautaa.

Salatut elämät -sarjan Sabrina Mustavaaran roolista tuttu Ilona Chevakova ei ehtinyt sarjan kesätauolla liiemmin lomailemaan. Chevakova kuvasi kesällä Renny Harlinin ohjaamaa Luokkakokous 3 -elokuvaa ja lisäksi hänet nähdään myös Biisonimafian actionleffassa.

Näyttelijän mukaan Luokkakokouksen kuvaukset olivat mahtava kokemus ja kaikki sujui hyvin. Hänet nähdään elokuvan päätähtiin lukeutuvan Sami Hedbergin ex-vaimona, jonka uutta aviomiestä näyttelee Antti Luusuaniemi.

– Hahmo oli edellisissäkin leffoissa, mutta aikataulusyistä aika monet roolit recastattiin. Moni sivuosahahmo on siis esitelty joskus aiemmin, mutta ne kirjoitettiin nyt uudestaan, Chevakova kertoi Salkkareiden pressipäivänä MTV Uutisille.

Hän kertoi nauttineensa siitä, että pääsi Renny Harlinin ohjattavaksi.

– Renny on mielettömän mukaansatempaava ja lämmin persoona, joka kohtelee ihan kaikkia samalla tavalla – oli sitten isossa roolissa tai avustajana. Hänellä on sydän paikallaan, kehui Chevakova, jonka mukaan ohjaajan kansainvälinen kokemus välittyi myös kuvauksissa. 

– Kyseessä oli Suomen mittakaavassa tosi iso tuotanto, ja homma pysyi hyvin hanskassa. Siitä tulee mieletön leffa.

"Herkullinen hahmo"

Chevakova korostaa viihtyvänsä mainiosti myös Salkkari-hahmonsa Sabrina Mustavaaran nahoissa ja odottavansa, millaisia käänteitä syksy tuo tullessaan. 

Viime aikoina Sabrina on elänyt kuumottavia vaihteita, kun häntä on riivannut mystinen vainoaja.

– Minulla on ollut paljon hommaa näissä juonenkäänteistä. On ollut oikein tapahtumarikasta ja niin tulee olemaan jatkossakin. Sabrinasta on tehty todella herkullinen hahmo, näyttelijä kiittelee.

– Hullummaksi ja hullummaksi menee vaan. Odotan syksyä innolla ja on ihanaa palata arkeen.

Chevakova on nähty ennen Salkkari-kiinnitystään muun muassa rikossarja Sorjosessa. Rooli ei jää ainoaksi rikosrooliksi.

– Olen syksyllä mukana kansainvälisessä rikossarjassa, mutta siitä ei saa vielä kertoa sen enempää, paljastaa Chevakova, joka on viime aikoina tehnyt runsaasti myös dubbaustyötä ja spiikannut tv-mainoksia.

Viikonloput pyhitetty vapaalle

Hän tunnustaa tekevänsä paljon töitä, mutta sanoo pyhittävänsä viikonloput vapaa-ajalle.

– Mulla on ollut tapana vähän sykkiä liikaa, mutta olen ottanut siitä opikseni. Kun viikonloput ovat vapaana, sillä jaksaa jo aika paljon.

Näyttelijä kertoo nauttivansa vapaa-ajalla etenkin urheilusta ja musiikista sekä tietysti ajasta perheensä parissa.

– Tykkään urheilla. Se on ollut mulle aina terapiamuoto. Jos ehdin, käyn myös tanssitunneilla, missä ajatukset saa nollattua hyvin. Lisäksi laulan. Musiikki tekee paljon ja on myös sellaista terapiaa.

Viime aikoina Chevakova paljastaa treenanneensa myös autoilua, sillä hän on edellisen kerran istunut ratin takana vuosia sitten.

– Ostin viikko sitten auton ja käyn kertailemassa ajotunneilla, hän kertoo.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat