Mainos

Salkkarit jää tauolle – kevään viimeinen viikko pysäyttävän hurja

Salkkareiden kevään viimeinen jakso nähdään torstaina 11. kesäkuuta. Luvassa on tuttuun Salkkarit-tyyliin dramaattinen ja hätkähdyttävä päätösjakso. Lue kevään viimeiset paljastukset!

vko 24: 8.-11.6.2015. Sarja jää kesätauolle, perjantaina ei tule jaksoa!

Eva kertoo Akille, mitä hänelle tapahtui Heikin kanssa. Aki lupaa selvittää miehen henkilöllisyyden eikä halua, että asiasta tehdään rikosilmoitusta. Sebastianin avulla Aki tajuaa, että Monican ja Evan ahdistelija saattaa olla yksi ja sama henkilö.

Poliisit tulevat pidättämään Ismon, syynä Heikki Pohjosen pahoinpitely. Ismo pitää Heikkiä syyllisenä kärsimyksiinsä ja ilmoittaa pistävänsä Heikin kärsimään. Kristiina hakee lohtua Heikiltä, joka kehottaa häntä unohtamaan väkivaltaisen Ismon. Kristiina halaa Heikkiä saaden tästä lohtua.

Peppi uskoo, että Sergein tunteet Mariannaa kohtaan eivät voi olla vahvoja. Myöhemmin Peppi menee Mariannan luo mielisairaalaan ja käskee tätä pysymään erossa Sergeistä.

Lari kyllästyy Jannen jahkailuun isyyskirjeen suhteen ja repäisee sen Jannen puolesta auki, käskien joko lukemaan tuloksen tai heittämään kirjeen pois. Epävarma Janne lukee testin tuloksen.

Sebastian järkyttyy tajutessaan Oliverin piirustuspapereiden olevan sopimus, jossa Helena antaa majatalon Akille. Sebastian tuo äidilleen löytämänsä paperin, jonka mukaan Helena on luovuttanut oman osuutensa majatalosta Akille. Helena järkyttyy, kun hän tajuaa Akin huijanneen häntä koko ajan. Aki yllättyy, kun ihana vieras saapuu toimistolle.

Majatalossa tapahtuu hyytävä murha. Katso esimakua täältä.

Jaksot

2837: Sergei lankeaa Lapin loitsuun
2838: Eva on slut, niin slut
2839: Heikki saa Sebastianista lenkkeilykaverin
2840: Kuolema majatalossa
Sarja jää kesätauolle 11. kesäkuuta ja palaa ruutuun 31. elokuuta.

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.