Salkkarit-faneja hellitään! Koko viikon jaksot julki jo maanantaisin C Moressa

Salkkareiden ystäviä hellitään – koko viikon jaksot julki jo maanantaisin C Moressa 0:58

C More tarjoaa mahdollisuuden premium-katselukokemukseen Salattujen elämien ystäville.

Huhtikuusta lähtien Salkkareiden koko viikon jaksot tullaan julkaisemaan kerralla C Moren suoratoistopalvelussa jo maanantaiaamuisin. Ensimmäinen jaksoerä julkaistaan poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 1.4.

Salatut elämät on ollut katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa ilman mainoksia tammikuusta saakka. Sarjan innokkaimmat fanit pääsevät huhtikuusta lähtien ottamaan varaslähdön Pihlajakadun tapahtumiin, kun kaikki viikon jaksot julkaistaan C Moren suoratoistopalvelussa jo maanantaiaamuisin.

Ensimmäinen erä viikon jaksoja julkaistaan C Moressa poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 1.4. kello 18 ja pääsiäisen vuoksi jaksoja on vain neljä kappaletta. Sitä seuraavan viikon viisi jaksoa julkaistaan maanantaina 9.4. ja siitä eteenpäin sama toistuu joka maanantai.

Uudella julkaisutavalla halutaan tarjota lisää katseluvaihtoehtoja niille Salattujen elämien ystäville, jotka haluavat katsoa sarjaa ilman mainoksia ja premium-kokemuksena nähdä jaksoja ennakkoon.

– Hienoa, että Salkkarit pääsee mukaan C Moren suoratoistopalveluun. Meiltä pyydetään tasaiseen tahtiin pidempiä jaksoja ja C Moren ennakkokatselumahdollisuus on toiveiden täyttymys näille Salkkareiden suurkuluttajille, kertoo Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö Fremantlelta.

Salkkareita tullaan jatkossakin näyttämään MTV3:lla ja Katsomossa tuttuun tapaan arki-iltaisin klo 19.30. C Moressa Salattujen elämien jaksot tulevat olemaan katsottavissa ainakin vuoteen 2022 saakka. Aikaisempien kausien julkaisu ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa.

– Salatut elämät on Suomen katsotuin draamasarja, ja se on ollut katsojien suosikki pian kahden vuosikymmenen ajan. MTV3-kanavan lisäksi Salkkarit on erittäin suosittu digitaalisilla alustoilla sekä somessa: pelkästään Facebookin fanisivustoilla on yli 200 000 tykkääjää. Mahtava juttu että voimme tarjota katsojille täysin uuden tavan seurata Salattuja elämiä. Sarjan koukuttavien juonenkäänteiden seuraaminen on entistä helpompaa, toteaa MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

Ensimmäinen erä viikon jaksoja julkaistaan C Moressa jo sunnuntaina 1.4. klo 18. Salatut elämät edelleen joka arkipäivä MTV3-kanavalla ja Katsomossa klo 19.30, pois lukien pääsiäismaanantai 2.4.

Salkkarit arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Koko viikon jaksot ennakkoon C Moren suoratoistopalvelussa joka maanantaiaamu!

Lue myös:

    Uusimmat